banner171

BAYRAMPAŞA’DA SAĞLIK VE EĞİTİM PROJELERİ HIZ KESMİYOR

Bayrampaşa’nın her mahallesini eserlerle donatmaya devam eden Bayrampaşa Belediyesi, dualar eşliğinde Altıntepsi Bilgi Evi ve Sağlık Ocağı’nın temelini attı. İnşaatın yaklaşık 3 ay içinde tamamlanması öngörülüyor.

BAYRAMPAŞA’DA SAĞLIK VE EĞİTİM PROJELERİ HIZ KESMİYOR

Temel atma törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Bayrampaşa İlçe Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Başkan Yardımcıları Ahmet Kumbasar, Ahmet Tüfekçi, Can Gökhan Balekoğlu, Başkan Danışmanları Yüksel Aydın, İsmail Gemici, Ali Osman Emrehan, birim müdürleri, iş adamı Mehmet İlker ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Hükümetimiz ülkemizin sağlığını korumak için sürekli proje geliştiriyor. Türkiye’deki sağlık devrimine hep birlikte şahit oluyoruz. Bizler de Bayrampaşa halkının sağlığını korumak için projeler üretiyoruz ve yatırımlar yapıyoruz” dedi. Altıntepsi Bilgi Evi ve Sağlık Ocağı projesiyle halkın tek merkezden iki farklı hizmeti aynı anda alabileceğini belirten Başkan Aydıner, “Projenin tamamlanmasıyla birlikte binlerce vatandaşımız sağlığına burada kavuşacak, aradığı bilgiye buradan ulaşabilecek. Yaşamın içinde sağlığın ve bilginin önemi yadsınamaz bir gerçektir. Sağlıklı ve bilgili bir neslin yetişmesi için verdiğimiz mücadele durmaksızın devam edecek” ifadelerini kullandı.

Başkan Aydıner’in ardından söz alan Bayrampaşa İlçe Kaymakamı Gözen de Bayrampaşa’ya yeni geldiğini belirterek, “Görüyorum ki burada halkıyla bütünleşmiş bir belediye başkanı var. Belediye Başkanımız Atila Aydıner, halkımızın ihtiyaç duyduğu her konuda projeler üretmeyi ve bunları uygulamayı ilke edinen saygıdeğer bir insan. Bu anlamlı sağlık ve eğitim projesini Bayrampaşa’mıza kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Aydıner, beraberindekilerle birlikte dualar eşliğinde Altıntepsi Bilgi Evi ve Sağlık Ocağı’nın temelini attı.

Ayrıca törende halka pilav ve ayran ikram edildi.


Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2012, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153