banner171

Bayrampaşa'dan Örnek Davranış!

Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasının ardından Bayrampaşa Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle şehit yakınlarına ve gazilere Tuna Sosyal Tesisleri’nde yemek verdi.

Bayrampaşa'dan Örnek Davranış!
 Verilen yemeğe Bayrampaşa İlçe Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Kıdemli Albay Kemal Başar, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kırali, sivil toplum kuruluşu üyeleri, muhtarlar ve şehit aileleri ile gaziler katıldı.

Konuşmaların öncesinde yemekte Kuran-ı Kerim okundu ve  tüm şehitlere dualar edildi.
Belediye Başkanı Atila Aydıner; “Şehit aileleri, bu vatan için toprağa düşen şehitlerimizin bize emanetidir. Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak, önemli görevlerimizden biridir. Biz dün olduğu gibi bugün de onlarla beraberiz, onların sıkıntılarını ve dertlerini unutmamız mümkün değildir. ” dedi.Vatanın bölünmezliğine vurgu yapan Kaymakam Hasan Gözen’de;  “Eğer bir ülke namusunu, şerefini, haysiyetini, onurunu ve gururunu koruyacaksa sağlam bir vatan toprağı üzerine inşa edilmiş bir devletinin olması gerekiyor. Bugün sağlam bir vatan toprağı üzerine inşa edilmiş ülkemizi şehit ve gazilerimize borçluyuz. Bütün kurumlarımızla şehitlerimize, onların emaneti olan ailelere, gazilerimize ve onların yakınlarına en iyi şekilde bakmakla mükellefiz.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2012, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153