banner171

BAYRAMPAŞA’NIN CADDELERİ ‘ESTETİK’ KAZANIYOR

Caddelere ve sokaklara estetik bir görünüm kazandırarak daha da kullanışlı hale getirmek için çalışmalar yürüten Bayrampaşa Belediyesi, Ali Fuat Başgil Caddesi’nde vatandaşları ve esnafı mağdur etmeden yenileme çalışmaları başlattı.

BAYRAMPAŞA’NIN CADDELERİ ‘ESTETİK’ KAZANIYOR
 Bayrampaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Yıldırım Mahallesi Ali Fuat Başgil Caddesi’nin trafiğe kapalı bölümünde yenileme çalışmaları başlattı. Çalışmalar kapsamında, caddedeki tahrip olan taşlar sökülerek onların yerine yeni parke taşı döşeniyor. Vatandaşların ve esnafın mağdur olmaması için çalışmalar cadde içinde lokal olarak yapılıyor.
Ali Fuat Başgil Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde denetleyen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Vatandaşlarla ve esnafla bir süre sohbet eden Başkan Aydıner, “Her zaman söylediğimiz gibi, Bayrampaşa’yı seviyoruz, 2023’e hazırlıyoruz. Bayrampaşa’yı ve Bayrampaşalıyı sevmek hizmetle olur. Halkımıza halkımızı memnun eden hizmetler sunmak bizleri mutlu ediyor. Yaptığımız çalışmalarla Bayrampaşa’nın caddeleri ve sokakları modern mekânlara dönüşüyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2013, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153