banner171

Bayrampaşa'nın stat çilesi sürüyor!

Spor Genel Müdürlüğü, resmi kayıtlarda 60 bin lira borçlu görünen Bayrampaşa Spor Kulübü'nden, Çetin Emeç Stadı'nda oynadığı her maç için 7 bin lira istiyor. Bu para ödenmediği taktirde de stat verilmiyor. Bayrampaşa Kulübü Başkanı İsmail Hocaoğlu, konuyla ilgli açıklamalarda bulunarak rahatsızlığını dile getirdi.

Bayrampaşa'nın stat çilesi sürüyor!

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bayrampaşa ile Spor Genel Müdürlüğü (SGM) arasında sezon başından beri resmen soğuk savaş yaşanıyor. Gerginliğin sebebi ise yeşil kırmızılı kulübün iç saha maçlarını oynadığı Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı...

Bayrampaşa Kulübü Başkanı İsmail Hocaoğlu, stadın tribün inşaatı yapılırken yapılan bir ihmalkarlık yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zarara uğradıklarını belirterek, SGM ile aralarındaki sorunları şöyle anlattı:

"PROTOKOL YAPMAYI UNUTMUŞLAR

"2011 yılında Çetin Emeç Stadı'nın tribünlerini kulübümüz yaptırdı. Bu iş için tam 3 milyon lira harcandı. Tribünün yapılması karşılığında Spor Genel Müdürlüğü ile, 'tribünü biz yapıyoruz ama siz de bunun karşılığında bizden kira parası istemeyin' diye protokol yapılması gerekiyordu. Fakat bu protokol yapılmamış.

"BİZİM 3 MİLYON LİRA HARCADIĞIMI UNUTMAYIN!"

Sezon başında Spor Genel Müdürlüğü kulübümüze bir yazı gönderip '60 bin lira borcunuz var ödeyin' dedi. Ben de itiraz ettim. '3 milyon lira harcayıp tribün yaptırdık, bizden nasıl para istersiniz' dedim. Bu konuda herhangi bir protokol yapılmadığı için o parayı ödememiz gerektiğini, aksi taktirde stadı bize vermeyeceklerini söylediler. 'Diğer kulüplere de böyle yapıyoruz' diyorlar. Diğer kulüplerin bütün stadını devlet yaptı, biz kendi tribünümüzü kendimiz yaptık! Biz de itiraz yazımızı gönderdik, şimdi beklemedeyiz.

"BİZİMLE SEZONLUK ANLAŞMA YAPMIYORLAR ÇÜNKÜ..."

Bu arada halen borçlu göründüğümüz için Spor Genel Müdürlüğü bizimle sezonluk kira anlaşması yapmıyor Bizden her maç için ayrı ayrı 7 bin lira para istiyorlar. O parayı peşin ödemediğim taktirde de stadı vermiyorlar."  

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153