banner171

Kılıçdaroğlu: CHP Haziran'da iktidar olacak!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, iddialı bir açıklamada bulunarak 'CHP Haziran ayında iktidar olacak' dedi. Kılıçdaroğlu, Paralel Yapı'nın CHP'ye para aktardığına yönelik iddialara da cevap verdi.

Kılıçdaroğlu: CHP Haziran'da iktidar olacak!
 Kanaat önderleriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, programın bitiminde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Meclis'te bazı milletvekillerinin yaralandığı olayın sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, "Çeşitli açıklamalar vardı. 'Kendi kendilerini darp ettiler' açıklaması, deli saçması bir açıklama. Böyle saçmalık olabilir mi ? Bir kanun görüşülüyor, AKP milletvekilleri diğer milltevekillerine saldırıyorlar. İnsanlık dışı bir uygulama, ahlak dışı bir uygulama. Düşünceye tahammül edemiyorlar. AKP işine geldiği zaman masum, işine geldiğin zaman şeytan oluyor. CHP milletvekillerine saldırı, demokrasinin kaldıracağı bir saldırı değildir. Bu, AKP'nin gelecekte nasıl bir Türkiye düşlediğini açıkça hepimizin önüne koyuyor" dedi.
"MİT ÜZERİNDEN OLUŞTURULDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUZ"

Kılıçdaroğlu, Türk Dil Kurumu'ndan CHP'ye para aktarıldığı iddialarına da şöyle cevap verdi:

"Doğrusu okuyunca ben de şaşkınlığa düşüyorum. Bu kadar büyük deli saçması şeyler nasıl uydurulabiliyor. Onların Milli İstihbarat Teşkilatı üzerinden oluşturulduğunu çok iyi biliyoruz. Hangi dairelerden kaç kişinin görevlendirildiğini de biliyoruz. Türk Dil Kurumu üzerinden bize para aktarılıyormuş. Peki bu hükümet nerede? Niye bulmuyor? Bu paralarımızı bize versin bari. Nerede bizim bu paralarımız. İsviçre bankalarımızda paralarımız varmış. Varsa bize haber versinler. Hesap numarasını versinler, gidip biran önce alalım. Gerçekten paraya ihtiyacımız var. Seçimler de geliyor zaten. Hayatımda duyduğum en saçma şeyler. Bu kadar iğrenç iftiralarla ben ilk kez karşılaşmıyorum."

Ankara'da bulunduğu sırada Almanya'da saunaya gidip eğlendiği yönünde haberlerin de yapıldığını hatırlatan Kılıçdaroğlu, o tarihte Ankara'dan İstanbul'a THY ile gittiğini ve elinde uçak bileti olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, "Rahmetli annem derdi ki 'Allah bizi kuru iftiradan saklasın'. Aynen öyle, Allah bizi kuru iftiradan saklasın" diye konuştu. 

"CHP HAZİRAN AYINDA İKTİDAR OLACAKTIR"

7 Haziran'daki seçimlere hile karıştırılacağı iddiaları için hazırlıkları olup olmadığı sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, "Bütün hazırlıklarımız var. Bütün toplum, gençleri, kadınları, erkekleri, yaşlıları sandıklara sahip çıkmaya davet edeceğiz ve ediyoruz. AK Parti iktidardan gitmemek için her türlü yola başvuracaktır. Çünkü iktidardan gitmenin maliyetinin ne olduğunu onlar çok iyi biliyor. Her şeyi göze alır bunlar. Yalanı iftirayı. İktidardan gitmemek için her şeyi yaparlar. Bu kadar iftiraların yoğunlaşmasının temel nedeni de CHP'nin yükselişi. Ne yaparlarsa yapsınlar CHP Haziran ayında iktidar olacaktır. Bunu AK Partililer unutmasınlar" şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2015, 00:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153