banner171

BAYRAMPAŞA’YI CADDE VE SOKAKLARIYLA 2023’E HAZIRLANIYOR!

Bayrampaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bozuk yol ve kaldırım bırakmamak için aralıksız çalışıyor. Yenileme çalışmalarıyla Bayrampaşa’nın cadde ve sokakları AB standartlarına yükseliyor.

BAYRAMPAŞA’YI CADDE VE SOKAKLARIYLA 2023’E HAZIRLANIYOR!
Araçların ve yayaların rahatça hareket edebilmesi için Bayrampaşa’da asfalt ve kaldırımlar yenileniyor. Fen İşleri Müdürlüğü, ilçedeki 11 mahallede yol bakım-onarım, asfaltlama ve kaldırım yenileme çalışmasına aralıksız devam ediyor.

Son bir aylık çalışmalarda yaklaşık 10 bin ton asfalt kullanılarak yaklaşık 45 bin metrekarelik alanın asfaltı yenilendi.

Asfaltı yenilenen cadde ve sokaklar; Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi, Kartaltepe Mahallesi Gazosman Paşa, Ordu ve Mercan caddeleri, Kültür Sokak, Terazidere Mahallesi Fırat, İdil, Meriç, Sultan, Çayır, Karasu, Cengiz Topel, Barbaros, Aydın ve Gür sokak, Altıntepsi Mahallesi Fevzi Paşa, İstiklal, Malazgirt, Yahya Kemal caddeleri ve Kutlu Sokak, Orta Mahalle Akel, Aydın, Ay ve Rıhtım sokak.

BAYRAMPAŞA’YI CADDE VE SOKAKLARIYLA 2023’E HAZIRLIYORUZ
Bayrampaşa’da var olan prestij cadde ve sokaklara yeni prestij cadde ve sokaklar eklemek için yoğun bir çalışma sergileyen Bayrampaşa Belediyesi, ilçenin cadde ve sokaklarına bir bir prestij kazandırıyor. Prestij kazandırılan cadde ve sokaklarıyla Bayrampaşa 2023’e hazırlanıyor.

Çalışmalar kapsamında, cadde ve sokaklara tretuar,  granit bordür, bazalt ve görme engelli taşları döşendi. Yolda kumlamalı plaktaş ve granit oluk kullanılarak cadde ve sokaklara estetik bir görünüm kazandırıldı. Ayrıca kaldırımlar boyunca sınır elemanları eklenerek kaldırım sadece yayaların kullanımına uygun hale getirildi.

Bugünlerde sürücüler, yayalar ve görme engelli vatandaşlar AB standartlarına kavuşturulan cadde ve sokakların keyfini sürüyor.

Yapımı Tamamlanan Prestij Cadde ve Sokaklarımız:
1. Yıldırım Mahallesi
 Ali Fuat Başgil Caddesi
 Çam Sokak
2. Cevatpaşa Mahallesi
 Gökhan Sokak
3. Kartaltepe Mahallesi
 Ürgüplü Caddesi
4. Muratpaşa Mahallesi
 Kamil Caddesi
 Kosova Caddesi
5. Yenidoğan Mahallesi
 Atışalanı Caddesi
6. Orta Mahalle
 Adalet Sokak
 Emin Efendi Caddesi
 Oğuzhan Sokak
 Güneş Sokak
 Şirin Sokak
 Huzur Sokak
 Gür Sokak
 Tunç Sokak
 Demirkapı Caddesi
 Bağlar Caddesi
 Büyükçınar Sokak
7. Altıntepsi Mahallesi
 Yahya Kemal Caddesi
 Uygur Caddesi
 Kutlu Sokak
 Ordu Caddesi
8. TerazidereMahallesi
 Manastır Caddesi
9. Kocatepe Mahallesi
 Kocatepe Caddesi
 19.Sok

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2015, 00:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153