banner171

Metrobüste kavga çıktı, Suriyeliler araçtan indirildi

34 BZ – Zincirlikuyu-Beylikdüzü seferini yapmakta olan metrobüse binerken yaşanan itişmede Suriyeli oldukları öğrenilen anne ve kız ile diğer bir yolcu arasında kavga çıktı. Çıkn olaylar sonrasında ise Suriyeliler araçtan indirildi.

Metrobüste kavga çıktı, Suriyeliler araçtan indirildi
 34 BZ – Zincirlikuyu-Beylikdüzü seferini yapmakta olan metrobüste Suriyeli anne ve kız ile diğer bir yolcu arasında kavga çıktı. Cevizlibağ istasyonuna kadar aralıklarla devam eden kavga, Suriyeli anne ile kızın araçtan indirilmesiyle son buldu. Kavga sırasında vatandaşların “Artık Suriyelilerden bıktık, devlet bir çözüm bulsun” isyanları dikkat çekti.
34 BZ – Zincirlikuyu-Beylikdüzü seferini yapmakta olan metrobüse binerken yaşanan itişmede Suriyeli oldukları öğrenilen anne ve kız ile diğer bir yolcu arasında kavga çıktı. Yaşanan tartışma giderek şiddetlenince, Bayrampaşa-Maltepe durağında, aracın şoförü metrobüsü durdurarak tarafları uyardı. Şoförün tüm uyarılarına rağmen daha da alevlenen kavgada, Suriyeli kadının vatandaşa fiziksel müdahalede bulunması üzerine, Cevizlibağ istasyonunda araç tekrar durduruldu. Kavga bir türlü yatıştırılamayınca, güvenlik görevlisi Suriyeli anne ve kızı araçtan indirdi. Olay sırasında vatandaşların Türkiye’ye gelen Suriyelilerden duydukları rahatsızlıkları sert sözlerle dile getirmeleri dikkat çekti. “Ülkeyi bu hale getirenler utansın” diyen bir vatandaşa, bir diğer vatandaş “Artık Suriyelilerden bıktık, devlet bir çözüm bulsun” diyerek destek oldu. Suriyeli iki yolcunun araçtan indirilmesiyle kavga sona ererken, Cevizlibağ istasyonunda yaklaşık 10 dakika bekleyen diğer yolcular aynı araçla, yola devam etti.

Kavgaya karışan Türk vatandaşın ilk olarak metrobüsten indirilmesine rağmen, yeniden aynı metrobüse binmesine müsaade edilmesi ise dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2014, 18:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153