banner171

Amerika’nın En Genç Belediye Başkanı Eyüp’te…

Amerika Birleşik Devletleri Michigan Eyaleti Rochester Hills Belediye Başkanı ve bir heyet Eyüp Belediyesi’ni ziyaret etti.

Amerika’nın En Genç Belediye Başkanı Eyüp’te…
 Rochester Hills Belediye Başkanı Bryan Barnett ve yanındaki heyet, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ile Eyüp Sultan’da bir araya geldi. Eyüp Sultanzade Restoran’da Türk yemeklerini tadan heyet  Başkan İsmail Kavuncu’ya Eyüp Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 Amerika’daki en genç belediye başkanı ünvanına sahip olan Rochester Hills Belediye Başkanı Barnett (38), Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’ya şehrinin bayrağını  hediye ederken kentin kültürünü simgeleyen hediyeler verdi.  Başkan İsmail Kavuncu ise Rochester Hills Belediye Başkanı Barnett’a Eyüp Sultan silüetli çini bir tabak hediye etti. Heyetteki diğer konuklara da çeşitli hediyeler veren Başkan İsmail Kavuncu,  iki ülke arasında diyalogun önemine değindi.
Heyet daha sonra Down Sendromlu ve mental gençlerin eğitim gördüğü Eyüp Belediyesi Şeker Hayat Atölyesi’ni ziyaret etti.  Buradan gençlerin yaptığı ürünleri inceleyen heyete öğrenciler hediye verdi.  Heyet daha sonra öğrencilere katkıda bulunmak için satış standını ziyaret ederek alışveriş yaptı.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2013, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153