banner171

Bakan Müezzinoğlu, Eyüplülerle Kahvaltıda Buluştu...

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Alibeyköy Osmanlı Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen haftasonu kahvaltı programına katıldı.

Bakan Müezzinoğlu, Eyüplülerle Kahvaltıda Buluştu...
 Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt, Kadın Kolları Başkanı Tuba Akın ve Eyüp’te oturan Balkan göçmenleri ve dernek üyelerinin katıldığı kahvaltıda bir konuşma yapan İstanbul Manastırlılar Dernek Başkanı Recep Varol, başta Bakan Mehmet Müezzinoğlu olmak üzere, Başkan Kavuncu ve Başkan Adayı Aydın’a bu davet için teşekkür ederek, yerel seçimlerde Ak Parti Adayı Remzi Aydın’a başarılar diledi.


2009 yılındaki seçim kampanyası sırasında yerel seçimlere bir hafta kala yine Mehmet Müezzinoğlu’nun Eyüp’teki bir kahvaltı programında Balkan göçmeni Eyüplülerle buluştuğunu anlatan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu şöyle konuştu:

“Bugün seçime bir hafta kala yine dostlarımızla beraberiz. Sizin dualarınızla, desteklerinizle Remzi Aydın kardeşimizi 2014  30 Mart’ında da Ak Parti belediye başkanlığını kazandıracağız. 2009 yılından  bu yana yapılan çalışmalarla hem Eyüp’ümüzde hem Türkiye’mizde çok önemli projeler hayata geçti. Belediyemizin gerçekleştirdiği çalışmalarla Alibeyköy ve merkez mahallelerimiz başta olmak üzere Eyüp’ümüzün tamamında ciddi bir değişikliği, ciddi bir gelişimi yaşadık. Utandırmadık, sizleri mahcup etmedik. İnşallah yine bundan sonra bu bayrağı devralacak kardeşimiz Remzi Aydın yine en güzel Ak Parti vizyon hizmetlerini ortaya koyacak,  Başbakanımızın vermiş olduğu direktifler yerel yönetimler anlayışıyla Eyüp’ümüzde bu çıtaları daha yukarılara çıkaracaktır.”

Önümüzdeki Yerel Seçimlerin sadece Eyüp ve İstanbul için değil, tüm ülkemiz için, Balkanlar’daki Rumeli’deki vatandaşlarımız için de çok önemli olduğunu vurgulayan Remzi Aydın ise şunları söyledi:

“Hepimiz, son on yıldan beri gerek memleketimizde gerek yurtdışındaki mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimizin yaşadıkları değişimleri, gelişimleri, onlara sahip çıkan kol kanat geren anlayışları çok iyi biliyorsunuz. Önümüzdeki seçimler sadece Eyüp, sadece İstanbul, sadece ülkemiz değil özellikle Balkanlar’daki ve Rumeli’deki kardeşlerimiz başta olmak üzere bu coğrafyalardaki kardeşlerimiz için de önemli. Bize düşen bu sürecin en önemli ayaklarından birini teşkil ettiğine inandığım Eyüp’ü millete hizmeti çalışma felsefesinin merkezi yapan Ak Parti’nin alması ve bu güzel çalışmaların devam etmesidir. Hem kendimiz, hem çocuklarımız, hem de geleceğimiz için gün birlik ve dayanışma günüdür. 30 Mart’ta bu beraberliği tekrar sağlayacağımıza inanıyorum.”

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da konuşmasında, yerel seçimlerin, ülkemizde son zamanlarda yaşanan olaylar ve arkasındaki gizli güçlerin ilerleyen Türkiye’yi durdurma gayretleri”ne verilecek tokat gibi bir cevap olacağını belirterek, “Sakın ola bunlara kanmayın. Sizler sağduyulu, milletini, memleketini seven, yapılan hizmetleri gören, şanlı tarihimizi kahramanlık destanlarıyla donatan ataların torunlarısınız. Sizlere güveniyoruz” dedi.

4 gün önce Çanakkale Zaferi’nin 99. yılını kutladığımızı kaydeden Müezzinoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Gidenler muhakkak bilir, oradaki şehitliklerde Salcak, Rostar, Piriştina, Avuşa ve Balkanlarımızın her köşesi var. Bu milletin evlatları Çanakkale geçilmez, bu millet parçalanmaz, bölünmez ruhuyla bir mücadelenin mührü Çanakkale’de 1915 yılında atıldı. Bu salonda olan kardeşlerimizin dedeleri, ataları tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun ruhunun, adımları atıldı. Her bir tarafından kuşatılmış bir ülkenin, parçalanmak ve yok edilmek istenen bir milletin içinden çıkan bir lider Mustafa Kemal ya istiklal ya ölüm diyerek milli mücadeleyi başlatıyor. Emperyalist güçlere bu millete güvenerek ve bu milletin fıtratıyla yolculuk yaparak istiklal mücadelesini veriyor ve 30 Ağustos’ta zaferler sonuçlandırıyor. O lider milletle beraber yolculuk yaptı, millete inanarak bir mücadele verdi ve genç Cumhuriyeti bize miras olarak bıraktı.


Bize bu milletine evlatları ve torunları olarak bu mirasa sahip çıkmak düşüyor. Atalarımızın bize bıraktıkları bu medeniyet zenginliklerine sahip çıkma zorunluluğu düşüyor. Bu süreçler ondan sonra devam ederek bu milletin kaderi ile hesaplar hiçbir şekilde bitmiyor ve muhtemelen de bitmeyecek. Büyük bir milletin, büyük bir medeniyetin mensuplarıyız. Dolayısıyla biz Türk ve Müslüman olduğumuz sürece bu mücadele öyle veya böyle devam edecektir. 30 Mart artık kader günüdür. Memlekete, millete hizmet aşkıyla gecesini gündüzüne katan Başbakan’ın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda giden Ak kadroların zafer günü olacaktır. Kardeşimiz Başkanımız İsmail Kavuncu, Eyüp’te çok güzel hizmetler yaptı. Bu bayrağı inşallah 30 Mart’tan sonra Remzi Aydın kardeşimiz devralacak ve çok daha iyi yerlere taşıyacaktır. “

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153