banner171

Başkan Aydın’dan Memuruna Sevindirici Haber

Eyüp Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEMBİR-SEN) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

Başkan Aydın’dan Memuruna Sevindirici Haber
 Başkanlık makamında gerçekleştirilen Sosyal Denge Sözleşmesi imza törenine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, BEMBİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, İstanbul 6 No'lu Şube Başkanı Nihat Bayraktar, Eyüp Belediyesi Sendika Temsilcisi Erol Şengöz ve sendika yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Turan Koçer, Ahmet Tüfekçi ve birim müdürleri katıldı.

Genel Başkan Mürsel Turbay ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, iki yıl sürecek sözleşmeyi imzalarken tüm çalışanlar için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Çalışanların ücretlerinde iyileştirme
Başkan Remzi Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Eşit işe eşit ücret prensibiyle tüm memur ve sözleşmeli çalışanlarımızı yasal üst sınırı zorlayarak ücret kalemlerinde artış sağlayarak onların yaşam standartlarını yükseltmenin gayretini gösterdik. Bu konuda üzerinde ekip arkadaşlarımızla kapsamlı çalışmalar yürüttük. Çalışanımıza maddi anlamda destek sağlayacak memur personelimiz lehine son yılların en iyi şartlarını oluşturduk diyebiliriz” dedi.

Çalışanının mutlu olması ve maddi anlamda desteklenmesiyle motivasyonun ve başarının artacağına inandığını ifade eden Başkan Aydın, her zaman maddi ve manevi anlamda çalışanlarının yanında olduklarını, her geçen gün onların çalışma şartlarını iyileştirme anlamında çalışmalar yaptıklarını ve bunu devam ettireceklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2016, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153