banner171

BAŞKAN REMZİ AYDIN HAYATA GEÇİRDİĞİ PROJELERİ ANLATTI

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler Birimi Koordinasyon Toplantısı'nda hayata geçirdiği projeleri anlattı.

BAŞKAN REMZİ AYDIN HAYATA GEÇİRDİĞİ PROJELERİ ANLATTI
Eyüp Belediyesi ve AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığı işbirliği ile AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler Birimi Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Eyüp Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda yayınlanan slayt ile Başkan Aydın'ın Eyüp'te yaptığı projeler tanıtıldı. Sonrasında ise Başkan Aydın konuşma yaparak göreve geldiğinden bu yana Eyüp'te yapmış olduğu projeleri anlattı.

"ÇOCUKLARIMIZI RAMAZAN ORUCUNA ALIŞTIRMAK İÇİN TEKNE ORUCU PROJESİ YAPTIK"
AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler Birimi Koordinasyon Toplantısı'nda konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Bu sene bazı yenilikler, ilkler yapmışız. Onları vurgulamak istiyorum. Mesela Ramazanı biz bu sene farklı etkinliklerle geçirdik. Fark etmişsinizdir meydanda sahne kurdurmadık. Ekiplerimiz, zabıta ekiplerimiz, temizlikçi personelimiz, güvenlik elemanlarımız yoğun bir çalışma sergiledi. İlk olarak tekne orucu yaptık ve burada biz en baştan beri söylüyoruz, Eyüp bizim medeniyet kaynağımız diyoruz. Dolayısı ile yaklaşımlarımızda bu perspektife göre şekilleniyor. Çocuklar, gençler bizim öncelikli alanlarımızdır diyoruz. Bu sebeple biz bu yıl ilk defa çocuklarımızı Ramazan orucuna alıştırmak adına tekne orucu projesi yaptık ve umduğumuzdan daha çok beğeni kazandı. İlgi gördü. Bunu inşallah yaygınlaştıracağız" diye konuştu.

"3 NOKTADA İFTAR VERDİK"
Başkan Aydın, "Makedonya Üsküp'te, Gostiva'da ve Bosna'da iftar organizasyonları düzenledik. Bu iftarları önemsiyorum çünkü yani iftar vermek herkesin yaptığı sıradan bir iş. Ama öyle değil. İlçe Başkanımızla beraber oda aynı duygu ve düşünceleri paylaştı. Gerçekten son derece isabetli bir iş yapmışız" şeklinde konuştu.

"LİSEYİ BİTİREN GENÇLERİMİZE OKUL YILLIKLARINI BİZ HEDİYE ETTİK"
"Gençlere önem verdiğimizi vereceğimizi söylemiştik ve bu anlamda da çalışmalar yaptık" diyerek sözlerine devam eden Başkan Aydın, "İlk defa bu sene lise son sınıfa gelip okulu bitiren kardeşlerimizin okul yıllıklarını biz hediye ettik. Biz yaptık. Onlar için çok büyük bir ödül oldu. Bizim için belki fazla değil ama 30 lira, 50 lira, 80 lira onu veremeyecek durumda olan çocuklarla karşılaştık ve biz size bunu hediye edelim dediklerinde inanın onların çok mutlu olduklarını gördük" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153