banner171

Bu İlçe'de Sıcak Yemek ve Kahvaltı yardımı devam ediyor

Eyüp'te ihtiyaç sahiplerine erzak, yakacak ve her gün sıcak yemek dağıtan Eyüp Belediyesi, kahvaltılık ve kavurma ikramı da yapıyor.

Bu İlçe'de Sıcak Yemek ve Kahvaltı yardımı devam ediyor
Eyüp’te her gün ihtiyaç sahibi 6 bin kişiye sıcak yemek dağıtımı yapılıyor. Vatandaşların isteği üzerine ayda iki kez kahvaltılık ve kavurma dağıtımı da haftada bire yükseltildi. Üç çeşit kahvaltı setine haftada bir gün olmak üzere bir kg. kavurma eklendi. Eyüplülerin eksiklerini, ihtiyaçlarını, sorunlarını dinlemeye not almaya devam eden, ekipler gelen taleplere göre planlamalarını yapıyorlar.

Sosyal ve kültürel, insan odaklı projelere her zaman ağırlık vereceklerini belirten Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da yapılan desteklerle ilgili bilgi vererek, “Belediyemiz, ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındadır. Eyüp Sultan, Peygamber Efendimizin ‘komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’ Hadis-i Şerifi’nde olduğu gibi, yardımseverliğin, birlik, beraberlik ve paylaşımın en yoğun yaşandığı ilçelerimizden biridir. Biz huzurun başkenti olmasını arzu ettiğimiz Eyüp’ümüzde herkesin yüzünün gülmesini, ihtiyaç sahiplerinin gerek gönlü ve yüreği bol Eyüplüler, gerekse Belediyemizin destekleriyle her zaman mutlu olmasını arzu ediyoruz.”

Türk milletinin yardımseverliği ve misafirperverliğiyle tüm dünyaya örnek olduğunu belirten Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, her gün binlerce ihtiyaç sahibine ulaşan sosyal projelerini artırarak devam ettireceklerini söyledi. Aydın, “Belediyemiz yıllardır bölgedeki ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtımını sürdürüyor. Aynı yemekleri yemekhanemizde personelimizle birlikte bizler de yiyoruz. Kuru erzak dağıtımımız, kışın kömür desteği veriyoruz. Ancak biz yine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hafta da bir kez kahvaltılık ve kavurma ikramını da başlattık. Ben tüm Eyüplülere sesleniyorum, birbirimize destek, yardımcı olalım, önce kendi ailemize, çevremize, mahallemize, ilçemize sahip çıkalım. Hükümetimiz ve Belediyemiz bu konuda çok güzel projeler gerçekleştiriyor. Sizler de ucundan tutar ve destek olursanız çok iyi sonuçlar alırız.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153