banner171

Eyüp Adayı,Temel Başalan'dan vefa örneği

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Aday Adayı Av. Temel Başalan, AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı olarak Remzi Aydın’ın açıklanmasının ardından bir açıklama yaptı.

Eyüp Adayı,Temel Başalan'dan vefa örneği
 Aday Adaylığı sürecinde Eyüplülerle istişare programlarını aksatmadan sürdüren, adeta bir “Başkan gibi” çalışan AK Parti Eyüp Belediye Başkan Aday Adayı Av. Temel Başalan, AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı olarak Remzi Aydın’ın açıklanmasının ardından bir açıklama yaptı. 
 
Başalan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
 
Aday Adaylığı müracaatımdan itibaren destek veren İl ve İlçe 
teşkilatımızın fedakar mensuplarına, STK temsilcilerine, tüm mahalle 
ve köy sakinlerimize, muhtarlarımıza, esnafımıza, yerel ve ulusal 
basınımızın güzide temsilcilerine, yüzyüze, telefonla, mesajla ve sosyal medya aracılığı ile fikirlerini paylaşan, desteklerini ifade eden tüm dostlara çok teşekkür ediyorum. 
 
Ülkemize ve milletimize hizmet etmek için, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşı olmak için çıktığım yolda makam ve mevki düşünmeksizin hizmet etmeye devam edeceğim. Değerli Kardeşim Remzi Aydın’ın adaylığının Eyüp için hayırlı olmasını diliyorum. 
 
Eyüp’ü seven tüm hemşehrilerimiz gibi, AK Parti’ye gönül vermiş, farklı kademelerinde görevler yerine getirmiş biri olarak tecrübemi, fikirlerimi Eyüp için vermeye her zaman hazırım. Biz Eyüp’ün kazanmasını istiyoruz. Şimdi Eyüp için çalışma zamanı. Şimdi İstanbul için çalışma zamanı. Şimdi Türkiye için çalışma zamanı. Bir kez daha şahsım için desteklerini esirgemeyen tüm dostlara çok teşekkür ediyorum.internethaber.com

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2014, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153