banner171

Eyüp Belediyesi’nden lise son sınıflara destek

Eyüp Belediyesi’nce üniversiteye hazırlanan liselilerin ailelerine yönelik maddi destek projesi kapsamında, Eyüp’te oturan ancak başka ilçelerde eğitim gören öğrenciler bir törenle desteklerini Başkan Remzi Aydın’ın elinden aldı.

Eyüp Belediyesi’nden lise son sınıflara destek
 Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törende gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, belediye olarak eğitime verdikleri öneme değinerek, “Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak liseli kardeşlerimize 6 yıldır verdiğimiz bir destek projesiydi. Daha önce ilçemizde ikamet eden ancak ilçe dışında okuyan öğrencilerimize bu desteği vermemiştik. Bu eksiğimizi de bu yıl gidermiş olduk. Bugün ilk taksit olan 250 TL’lik ödeme yapıyoruz. En kısa sürede de 2. taksiti de liseli kardeşlerimize takdim edeceğiz. Bu uygulamamızdan onlar da memnun biz de böyle bir destek verdiğimiz için mutluyuz” diye konuştu. Törene Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer de katıldı.

Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törende TV dünyasının ünlü ismi Şakacı Çetin Çiftçioğlu da “Bu Da Benim Sinemam” adlı gösterisiyle öğrencilere keyifli anlar yaşattı. Sahne şovunda, TV’lerde bugüne kadar yaptığı şakaları anlatan Çiftçioğlu konuyla ilgili bir de VTR izletti.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 23:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153