banner171

Eyüp Çırçır İlköğretim Bu Yıl Açılıyor...”

Her gün mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan onlarla görüş alışverişinde bulunan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’nun bugünkü güzergahında Çırçır ve Nişanca Mahallesi vardı.

Eyüp Çırçır İlköğretim Bu Yıl Açılıyor...”
  Çırçır Mevlana Camii cemaatiyle biraraya gelen Başkan İsmail Kavuncu,  burada vatandaşlarıyla sohbet etti, onların sorun ve isteklerini dinledi.  Cuma namazını vatandaşlarla birlikte kılan Başkan,  daha sonra Mevlana Camii çay ocağında cemaatle buluştu.  Başkan Kavuncu’ya, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan Başkan ve Eyüp Belediye Başkan Yardımcıları eşlik etti.

Başkan, Çırçır’da inşaatı devam eden İlkokulun önümüzdeki öğretim yılında hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Başkan daha sonra Nişanca Mahallesine geçerek esnaflarla buluştu.
Açılışı yeni yapılan restoranı gezen Başkan, ardından Tarih Koleji’ni ziyaret etti. Minik öğrencilerle sohbet eden Başkan İsmail Kavuncu,  burada soru yağmuruna tutuldu.  Çocuklar, Başkan İsmail Kavuncu’yu önümüzdeki hafta  yapılacak bir organizasyonlarına davet etti.
Başkan’ın bugünkü son durağı Eyüp Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı oldu. Yetkililerden inşaatla ilgili bilgi alan Başkan Kavuncu, en kısa zamanda bu güzel hizmet binasının Eyüplülere kazandırılması için gereken tüm çalışmaların yapıldığını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2013, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153