banner171

Eyüp Nişanca'da Sevgi Yürüyüşü

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Nişanca Mahallesi’nde Ak Parti Eyüp ilçe teşkilatı ile birlikte sevgi yürüyüşüne katıldı.

Eyüp Nişanca'da Sevgi Yürüyüşü
 Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Nişanca Mahallesi'nde Ak Parti Eyüp ilçe teşkilatı ile birlikte sevgi yürüyüşüne katıldı.
Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge'nin de yer aldığı yürüyüşte, Nişanca Mahallesi sakinlerine minik saksılarda çiçekler dağıtıldı. Nişancalılara evlerinin pencerelerinden, kapılarından minik saksılardaki çiçekleri hediye eden Remzi Aydın'a mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.

Seçim çalışmaları kapsamında bir ayı aşkın süredir Eyüplülerle bir araya gelen Remzi Aydın, Nişanca sakinlerine ilgileri nedeniyle teşekkür ederek, "Nişanca'da İstanbul Milletvekilimiz Hüseyin Bürge ve Belediye Başkanımız İsmail Kavuncu ile beraber sevgi yürüyüşü yaptık. Nişanca sakinlerine evlerini, balkonlarını süsleyecek, Eyüp sevgisiyle büyütecekleri çiçekler hediye ettik. Vatandaşlarımızın teveccühü ve Allah'ın izniyle 30 Mart'tan sonra göreve gelirsek Eyüp'ümüz için birbirinden güzel projeleri hayata geçireceğiz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153