banner171

Eyüplü Öğrenciler İspanya Yolunda

Başarılı öğrencilerin İspanya gezisi başladı. Öğrencileri Atatürk Havalimanı’ndan bizzat Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın uğurladı.

Eyüplü Öğrenciler İspanya Yolunda
 Eyüp Belediyesi Başkanı Remzi Aydın’ın Eyüplü başarılı lise öğrencilerine yönelik başlattığı yurt dışı kültür gezileri devam ediyor. Balkan gezisi sonrası öğrenciler bu kez de İspanya’ya uğurlandı. İspanya’da Endülüs tarihini gezip görecek olan 40 öğrencinin uğurlamak için Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve öğrenci aileleri de Atatürk Havalimanı’nda geldi. Uğurlama sırasında oldukça duygusal anlar yaşandı.

“ONLARIN MUTLULUĞU, BİZİM MUTLULUĞUMUZ”
Öğrencileri uğurlamaya gelen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ise mutluluğunu ifade ederek, “Çocuklarımızın ve velilerimizin mutluluğunu gördüm ben de sevindim.  Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Biz göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, gençliğe her zaman önem vereceğiz demiştik. Bu proje de onlardan biri. Başarılı öğrencilerimizin yurt dışına gönderme projemizi 3-4 ay önce ilan etmiştik. Yurt dışı kültür gezilerimizden biri olan İspanya gezisi, aslında 3 şehri kapsayan bir Endülüs turu. Çocuklarımız orada Avrupa’yı görecekler Endülüs medeniyetini görecekler, dolayısıyla tarihiyle medeniyetiyle gurur duyacaklar diye düşünüyorum. Bu gezi onların yaşamlarına gerçekten çok kalıcı etkiler bırakacaktır. İnşallah yaşamlarına çok güzel ufuklar açarız. Kendilerine, ailelerine, vatanlarına, millete faydalı bireyler olma yolunda bir parça da olsa katkımız olur diye düşünüyorum” dedi.


VELİLERDEN VE ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AYDIN’A TEŞEKKÜR
Geziye katılan başarılı öğrencilerden Muhammet Fatih Yıldız heyecanını ifade ederek, “ Çok iyi bir fırsat bu gezi için başkanımıza teşekkür ediyorum. Herkese böyle bir gezi nasip olmaz gittiğimiz için çok şanslıyız. Daha Avrupa’ya hiç gitmemiştim heyecan var biraz” dedi. Geziye katılacak olan öğrencilerden Derya Atila ise, ilk kez İspanya’ya gideceğini ifade ederek, “ Eyüp Belediyesi’ne teşekkür ederim. İlk defa İspanya’yı görmüş olacağız. Orada en azından tarihimizi tekrar hatırlamış olacağız. Remzi Aydın da bu geziden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gençliğe verdiği değerlerden dolay Eyüp Belediyesi çalışanlarına ve Başkan Remzi Aydın’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Kızını uğurlamak için havalimanına gelen velilerden Aytekin Atila ise geziden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “ Özellikle Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a böyle bir imkan sunduğu için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Öğrenciler için hem teşvik amaçlı hem de moral açısından çok iyi bir gezi olduğunu düşünüyorum.  Kızım gidiyor, biraz heyecan var birazda bizden ayrı kalacak. Bizim zamanımızda böyle hizmetler olmadı. Şimdi bu durumlara öğrencilerin gerçekten sevinmeleri lazım başkanımız çok iyi bir hizmet sunuyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2015, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153