banner171

Eyüp'te Babalarını öldürdüler; halıya sarıp yol kenarına attılar

Geçen hafta öldürüldükten sonra cesedi halıya sarılıp yol kenarına atılan kişinin katil zanlılarının, maktülün oğulları olduğu ortaya çıktı.

Eyüp'te Babalarını öldürdüler; halıya sarıp yol kenarına attılar

Eyüp'te Geçen hafta öldürüldükten sonra cesedi halıya sarılıp yol kenarına atılan kişinin katil zanlılarının, maktülün oğulları olduğu ortaya çıktı .Emniyette suçlarını itiraf eden 2 şüpheli tutuklandı.

ÖZ VE ÜVEY OĞLU ÖLDÜRMÜŞ

Eyüp'te geçen hafta öldürüldükten sonra cesedi halıya sarılıp yol kenarına atılan kişinin katil zanlılarının, maktulün biri öz, diğeri üvey 2 oğlu olduğu ortaya çıktı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 31 Ocak'ta Alibeyköy semti Papatya Sokak'ta, yol kenarında boğazı kesik halde bulunan 60 yaşındaki Fikri Yıldız'ın katil zanlılarını yakalamak için çalışma başlattı.

ÇAPRAZ SORGUDA CİNAYETİ İTİRAF ETTİLER

Yıldız'ın aile fertlerinin bilgisine başvuran polisler, maktulün öz oğlu olan ve annesinin soyadını kullanan Fikret Ü. ile üvey oğlu Burak S'nin çelişkili ifadeler verdiğini tespit etti.
Çapraz sorgulamaya alınan şüphelilerin, babaları Fikri Yıldız'ı ''aile içinde yaşanan cinsel taciz'' iddiasıyla öldürdüklerini itiraf ettikleri öğrenildi. Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.



Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 22:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153