banner171

Eyüp'te Kadın Cinayeti!...

Eyüp'te, TEM Otoyolu kenarında boğazı kesilmiş bir kadın cesedi bulundu.

Eyüp'te Kadın Cinayeti!...
 Eyüp'te, TEM Otoyolu kenarında boğazı kesilmiş bir kadın cesedi bulundu. 
Polis, ihbar üzerine gittiği TEM otoyolu Akşemsettin Viyadüğü çıkışı Ankara istikametinde genç bir kadın cesedi buldu. Olay Yeri İnceleme polisleri, bölgeyi güvenlik şeridi ile çembere alarak delil topladı. İlk belirlemelere göre genç kadının başında ve boğazında kesiklerin bulunduğu ifade edildi. 
TEM'de vahşi cinayet
Katil zanlısının olaydan sonra polise teslim olduğu öğrenildi.

Olay saat 03,00 sıralarında TEM Otoyolu’nda meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen cinayet zanlısı yine ismi öğrenilemeyen bir kadının boğazını keserek öldürdü. Daha sonra cinayet şüphelisi kadının cesedini Akşemseddin Viyadüğü çıkışında bulunan yol kenarındaki kanala atarak, olay yerinden uzaklaştı.

ŞÜPHELİ POLİSE TESLİM OLDU

Cinayet zanlısı olaydan sonra Gayrettepe Cinayet Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne giderek teslim oldu. Kadının boğazını kesici bir aletle keserek öldürdüğünü itiraf eden zanlı, cesedin bulunduğu yeri polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, talihsiz kadının cansız bedeni ile karşılaştı. Cinayetin neden işlendiği ile ilgili bilgi alınamazken, 25-30 yaşlarında olduğu belirtilen kadının cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. DHA

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2013, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153