banner171

Gazel İstanbul Eyüp'te Açıldı…

Eyüp değişen yüzüyle yeni mekanlara ev sahipliği yapmaya başladı. Fahri Korutürk Caddesi ve Eyüp Sultan Meydanı yeni yüzüyle Ramazan’a girerken birbirinden ünlü firmaların buluşma noktası oluyor.

Gazel İstanbul Eyüp'te Açıldı…

Restore edilen tarihi ahşap evlerin bulunduğu Üçgen Ada bölgesi, hem turistlerin hem de yatırımcıların ilgi odağı oluyor.  Bu bölgede “Gazel İstanbul” adıyla restaurant açıldı… Açılışa, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Yazar Mehmet Şevket Eygi ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta Eyüp Belediyesi Mehter Takımı da verdiği konserle konukları coşturdu.

Gazel İstanbul’un açılışını Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner  ve Yazar Mehmet Şevket Eygi yaptı. Açılışın ardından konuklar mekanı gezdi.  Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ilçedeki değişimin ve yeniliklerin sevindirici olduğunu belirterek, “Eyüp markaların bir araya geldiği önemli merkezlerden biri olmuştur” dedi.

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153