banner171

Göktürk’te Sorunlar Masaya Yatırıldı… Sahaya Çıkılıp Gözlem Yapıldı…

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İstanbul’un en nezih yerleşim bölgelerinde Göktürk’ün mercek altına alındığı bir toplantı organize etti.

Göktürk’te Sorunlar Masaya Yatırıldı… Sahaya Çıkılıp Gözlem Yapıldı…

Başkanımız, başkan yardımcılarımız, belediye birim müdürlerimiz ve burada ikamet eden Belediye Meclis üyelerimizin katıldığı toplantıya Göktürk Mahallesi sakinleri de katıldı.

Göktürk’te yaşanan, daha önce tesbit edilen sorunlar masaya yatırıldı ve çözümleri için görüş alışverişinde bulunuldu.
Başkanımız Remzi Aydın burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Diğer mahallelerimizde yaptığımız gibi Göktürk’te de sorunları yerinde görelim, tesbit edelim, yeni yapılacak projelerimiz için gözlem yapalım istedik. Göktürklülere de çağrıda bulunduk. Belediyemizin Göktürk’teki Ek Hizmet Binası’na  buyrun gelin ve sorunlarınızı, dilek ve şikayetlerinizi anlatın diye… Tüm Belediye ekibi olarak buradayız. 4-5 saat boyunca tüm Göktürk’ü turlayacak, tesbit ettiğimiz sorunları yerinde görecek, burada vatandaşlarımızla istişarelerde bulunacak, yapılan alt-üstyapı çalışmalarını denetleyecek ve yeni projelerimiz  için ayrılan alanlarımızı inceleyeceğiz.  Ayrıca Göktürk sakinleriyle, esnaflarımızla, gençlerle, yaşlılarla, alışveriş yapan hanımlarla, çocuklarla sohbet edeceğiz. “

Aydın, Göktürk Ek Hizmet Binası’nda yardımcıları ve birim müdürleriyle yaptığı toplantının ardından Göktürk Fidanlık Şefliği’nde yapılması planlanan yeni projenin fizibilite çalışmalarını sahada gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanı’nı, caddeleri ve sokakları gezerek yollardaki sorunları tesbit eden ve Fenişleri Müdürlüğü’ne not ettiren Remzi Aydın, Göktürk Spor Tesisleri’ne de uğradı. Ardından otopark alanlarının tesbiti ve yapım aşamaları için görüş alışverişinde bulunuldu.
Başkan Aydın ve ekibi, Göktürk İstanbul Caddesi, Harmanlar Caddesi, yapılması planlanan Göktürk Yaşam Merkezi proje alanı, Orman Sokak’ta da incelemelerde bulundu. Aydın, sahada gezerek, sorunları yerinde görerek, gözlem yapma ve çözümleri buna göre üretme tekniğini tüm mahalleler için uygulayacaklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2014, 21:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153