banner171

İlçedeki Tüm Mahallelere Anaokulu

Öğrencilere Belediyeden Vialand Sürprizi…

İlçedeki Tüm Mahallelere Anaokulu
 Eyüp ilçesinde ilköğretim öncesi eğitim sorununun çözümü için düğmeye basıldı…  İlçede ihtiyaç olan mahallelerdeki ilköğretim okullarına anaokulu yapılıyor. Cumhuriyet İlköğretim Okulu Anaokulu Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü ’nün katılımıyla açıldı.

Cumhuriyet  İlköğretim Okulu Anaokulu’nun açılışında bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, eğitime, öğretime her zaman destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirtti.Başkan İsmail Kavuncu, şunları söyledi:
“Okula yeni  başlayan çocuklarımızın eğitim öncesi için çok önemli olan ana okulumuzu hizmete açıyoruz.

 Göreve geldiğimiz günden beri özellikle eğitimde yaşanan sorunların bizim için çok önemli olduğunu vurgulamıştık…

 Bizler elimizdeki imkanlar ölçüsünde çocuklarımızın geleceği için projeler üretiyor Eyüp’teki eğitim başarı grafiğinin yükselmesi için elimizden geleni yapıyoruz.  Bütün okullarımızın bakım, onarım, boyama ve temizlik işlemlerini her yıl yapıyoruz… Okul şenliklerimiz binlerce çocuğumuzun eğlence kaynağı oluyor.

Bu yıl öğrencilerimize bir sürpriz daha yaparak onlarıViland’da eğlenmeye götüreceğiz. İlçedeki bütün öğrencileri ücretsiz burada ağırlayacağız. ‘dedi.  
Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Belediye Başkanı İsmailKavuncu’ya ilçede gerçekleştirdiği ve eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Açılış töreni saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Anaokulu öğrencileri şiir okurken okulun folklor ekibi gösterileribüyük alkış aldı.  Protokol ve okul öğrencileri Ana okulunun açılışını hep birlikte gezdi ve minik öğrencilerle sohbet etti.  

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2013, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153