banner171

Aday adayı Çapan'dan muhtarlara ziyaret

Ak Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adayı Aile Danışmanı Zekiye Çapan, seçim çalışmaları kapsamında Muhtarları ziyaret etmeye Devam Ediyor.

Aday adayı Çapan'dan muhtarlara ziyaret
Ak Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adayı Zekiye Çapan, ziyarette Muhtarlar ile görüşerek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Büyük Türkiye hedefine ulaşmak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini dile getiren Çapan, bu süreçte herkesin üzerine büyük bir sorumluluk düştüğünü belirtti.

AK Parti ile birlikte Türkiye’nin yeni bir yola girdiğini dile getiren Çapan, yapılan devrim niteliğindeki reformlarla ülkenin makus talihini yenerek, yeni bir ivme kazandığını açıkladı.
Gaziosmanpaşa ilçesinde 10 yıl aralıksız İlçe Kadın Kolları Başkanlığını büyük bir başarıyla yürüten, tecrübe ve bilgi donanımıyla Gaziosmanpaşa’da siyasetinin simge isimlerinden Zekiye Çapan, Siyasete yabancı olmadığını dile getirerek konuşmalarında kendini tanıttı;Kısa bir süre sonra da Kurucu Kadın Kolları Başkanlığı görevini üstlenerek; 1 atama, 2 kongreyle 10 yıl süreyle Kadın Kolları İlçe Başkanlığı’nı yürüttüm.  
   
21 Eylül 2011 tarihli kongreyle isteğim üzere Kadın Kolları İlçe Başkanlığından ayrıldım.İstanbul İl Teşkilatının 7 Mayıs 2012 tarihli 4. Dönem Kongresinde İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak tekrar aktif teşkilatçılık görevime başlamış oldum.

İl Koordinatörü olarak 1yıl Kağıthane ilçesi,  2 yıl Eyüp ilçesinde, Eş zamanlı olarak, Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı Komisyonunda da 3 yıl Üye olarak görev yaptım.14 yıllık aktif teşkilatçılığımda; ilçe ve il kongreleri ile büyük genel kurul kongresinde delege olarak görev ifa ettim.  Yine partimizin planladığı eğitimlere de Siyaset Akademisi başta olmak üzere katılmam gereken tüm eğitimlere katıldım.
Başta AK Parti kurucusu ve lideri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun yeni Türkiye misyonuna uygun siyaset anlayışını ülkemize veya bölgemize hakim kılmak  için aday adayı oldum. 
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde belirlenmiş 2023 hedefleri arasında dünyanın ilk on ekonomisi arasında olmak var. Yeni ve güçlü Türkiye’nin inşası için 2015 seçimleri belirleyici olacaktır. Gelecek 8 yılda hedeflerin bir bir gerçekleştirilmesinin toplumun tüm kesimlerine doğrudan katkısı olacak. Milletvekili olduğum taktirde hem yeni Türkiye’nin inşasında hem de İstanbul’un bu yeni dönemde gereken yeri alması noktasında gece gündüz demeden çalışacağım" şeklinde konuştu.

Muhtarların devletin temel yapı taşlarından birisi olduğunu dile getiren Çapan;
Yıldıztabya Mah. Muhtarı İsmail Korkmaz'a
Pazariçi Mah. Muhtarı Halil Usta'ya 
Şemsipaşa Mah. Muhtarı Recep Sakin'e 
Barbaros Hayrettin Paşa 
Mah. Muhtarı Halim Ozke 'ye
Mevlana Mahalle Muhtarı Zeki Eşkinoğlu'na göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153