banner171

Ak Parti Gaiosmanpaşa Kadın Kollarından "Vefa"...!

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Teşkilatı vefa kahvaltısında bir araya geldi.

Ak Parti Gaiosmanpaşa Kadın Kollarından
 Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları dünden bugüne teşkilatta görev yapmiş dava arkaşları ile  Gaziosmanpaşa Kültür Merkezinde, bir araya geldi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, geçmişte partimize emek verenlerle bir araya gelerek ,hasbihal etmek istedik. Siyasette devamlılık ve yenili esastır. Parti içerisinde hizmet eden kadrolar değişir ve yenilenir. Ama her değişim ve yenilik, bir önceki birikim ve tecrübelerin üzerine bir bina edilir. Bu yüzden kadın kolları olarak siyasette vefa esastır diyerek,teşkilatımıza yön vermiş,takım kaptanlığı yapmış,gece gündüz çalışmış ve emek vermiş önceki dönemlerdeki teşkilat mensuplarımızla bir araya gelmiş bulunmaktayız. Dava uğruna, idealimizi gerçekleştirmek için el ele omuz omuza mücadeleye devam diyerek teşekkür etti.

Kadın Kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, başkanlığında gerçekleşen vefa programına;Ak parti İstanbul 2.bölge Milletvekili Şirin Ünal ve Fatma Benli, il yönetim kurulu üyesi Nagihan Yılmaz, Ak parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Av.Şahin Pirdal, kurucu Ak parti Sultangazi ilçe başkanı Suzan Dağlar Civan,Ak parti Gaziosmanpaşa kurucu kadın kolları başkanı Zekiye Çapan,eski kadın kolları başkanı Merve Çetin Çabuk ve yıllardır Ak parti teşkilatında görev yapmış çok sayıda Partililer katıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2015, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153