banner171

Milyonlarca nefes teröre karşı tek ses

İstanbul Yenikapı'da milyonlar 'Teröre Karşı Tek Nefes' mitingi için toplandı. Başbakan Davutoğlu burada konuşma yapıyor.

Milyonlarca nefes teröre karşı tek ses
 Başbakan Davutoğlu, milyonların toplandığı mitingde konuşmasını yapıyor:
- Bu ne güzel manzara, bu ne güzel millet, bu ne güzel kardeşlik. Allah aşkına, hangi milletin böyle asil bayrağı, hangi milletin böyle tek bir yürek gibi çarpan kardeşleri var.
- Biz burada Türk ve Kürt çocukların nefesini birleştiriyoruz. 
- Terör örgütüne sırtını dayayanlara sesleniyoruz, biz İstanbul'a , milletimize, Diyarbakır'a, Hakkari'ye orada yaşayan vatandaşlarımıza sırtımızı vermişiz.
- Burdan söylüyorum, hiç kimse bizim yavaşlayacağımızı düşünmesin. Operasyonlarımızı silahları bırakana kadar sürdürmeye kararlıyız.
- Lütfen kimse kardeşine, sen Kürt müsün, sen Türk müsün, Kuzeyli misin, Güneyli misin diye sormayın. Allah'ın sormadığı soruyu siz sormayın.
- Seçim güvenliğini sağlayacağız. Kimsenin baskı altında oy vermesine izin vermeyeceğiz. Korkmayın kardeşlerim. Ayağa kalkmaya var mısınız?
Saat 16:00'da başlayan miting için öğle saatlerinden itibaren vatandaşlar alanına geldi. Mitingi gelenlere Türk bayrakları dağıtılırken miting alanına asılan dev pankartlarda Türkiye'nin 81 ilinin isimleri yer aldı.
Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı miting alanını binlerce vatandaş doldurdu.
ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU GELDİ
Yenikapı'da teröre karşı gerçekleştirilecek olan dev mitin gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu meydana geldi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2015, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153