banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa Sahaya İndi...!

30 Mart Yerel Seçimler öncesi Ak Parti Gaziosmanpaşa teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta Seçim çalışmalarına start verdi

Ak Parti Gaziosmanpaşa Sahaya İndi...!
 Ak Parti Gaziosmanpaşa teşkilatı, Belediye Başkan adayının belli olmasıyla sahaya inerek çalışmalara start verdi.


AK Parti tüm tam kadro sahadaydı...
İlçe Protokol ziyaretlerinde bulunan Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve  Skm Başkanı Abdullah Yılmaz, İlçe Başkan Yardımcıları , İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraberinde, Seçim çalışmalarına Gaziosmanpaşa'da resmi kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek başladı. İlk olarak GOP Kaymakamı Seddar Yavuz, Gaziosmanpaşa Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı,,Gaziosmanpaşa Nüfus Müdürü Ayla Altıntaş ,Gaziosmanpaşa İl Emniyet Bölge Md.Yrd. Abdullah Güler Ziyarette bulundular.


Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta;Ziyaretleri sırasında Gaziosmanpaşalı hemşehrileri tarafından da ilgiyle karşılanarak Kısa sohbetlerinın ardından kendilerine  çiçek hediye etti..




AK Parti sahaya bir indi pir indi!.. 
Teşkilat yogun çalışmasıyla birlikte geceleri geç saatlere kadar Gaziosmanpaşa'nın bütün mahallelerinde pankartlama çalışmaları yapıldı. 2 gün içerisinde tüm caddeler, meydanlar ve merkezi yerler Ak Parti ve Hasan Tahsin Usta pankartları ile donanmış durumda.


Saha Çalışmasında milletin teveccühüne mazhar olduklarını söyleyen İlçe Başkanı Şahin PİRDAL, ‘’Şu anda sahadayız. Mahalle mahalle ev ev geziyoruz. Herkesin kapısını çalıyoruz. Bu konuda özellikle başta kadın kolları ve gençlik kolları olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum dedi... 

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2014, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153