banner171

Bakan Özhaseki, Gaziosmanpaşa’da İşadamlarıyla Buluştu

Bakan Özhaseki, Gaziosmanpaşa’da İşadamlarıyla Buluştu

Bakan Özhaseki, Gaziosmanpaşa’da İşadamlarıyla Buluştu

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziosmanpaşa’da sanayici ve işadamlarıyla bir araya geldi. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği yemekli toplantıya Bakan Özhaseki ile birlikte Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, GOPSİAD Başkanı Ziya Doyuran ve aralarında kadınların da bulunduğu çok sayıda iş insanı katıldı. Toplantıda konuşan GOPSİAD Başkanı Ziya Doyuran, ilçede sanayi kuruluşlarının bulunduğu alanın kentsel dönüşüm kapsamına alındığını belirterek, kendilerine taşınmaları için süre verilmesi ve yer gösterilmesi gerektiğini ifade etti. 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise konuşmasında sanayi kuruluşlarının bulunduğu alanda gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarının iş adamları ve sanayicilerle yapılacak görüşmelerle yapılacağını kaydetti. 

İstanbul’da deprem riski bulunduğunu belirten Bakan Özhaseki ise amaçlarının insanları korkutmak değil, hayat kurtarmak olduğunu belirtti. Bakan Özhaseki kentsel dönüşümün önemini anlayamayan bazı belediyelerin hala çiçekle böcekle uğraşmaya devam ettiği eleştirisini getirdi. Bakan Özhaseki, Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm alanı içerisinde kalan sanayi kuruluşlarının taşınması için İstanbul içinde rezerv alan olmadığını sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153