banner171

"Eyüp'te Daday Gençliği Gümbür Gümbür Geliyor.”

"Daday Gençliği Gümbür Gümbür Geliyor.”

Merkezi Eyüp- Yeşilpınar’ da bulunan Başkanlığını Hikmet ŞAHİN’ in yaptığı Kastamonu Daday İlçesi Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları yapılanma çalışmalarına başladı.

Fatih ÇETİN ve Murat KARA başkanlığında gerçekleştirilen Daday Derneği Gençlik Kolları toplantısı yoğun bir katılım ile yapıldı.
Toplantıda gençler ile fikir alışverişi yapıldı. İleriye yönelik düşünce ve talepler ile oldukça verimli olumlu geçen toplantıda öncelikle on beş günde bir toplanılması kararına varıldı. Böylelikle daha düzenli hale getirilecek olan bu toplantılara katılımın daha da artırılması gerektiği vurgulandı.Yeni arkadaşları  aramızda görmek  ve derneğe kazandırmak gerekliliği anlatıldı. Ayrıca gençleri bir araya getirebilecek sosyal etkinliklere önem verilmesi benimsendi. Tüm Daday’ lı  gençlerin yapılacak çalışmalara katılımının sağlanması üzerinde görüş birliği sağlandı. Yönetim bir sonraki toplantıya gençlerden neler yapalım konusunda öneriler getirmeleri talebi ile katılımcılara teşekkür ettiler.

Toplantı bitimine yakın Daday Derneğine iştirak eden Yönetim Kurulu üyemiz ve Eyüp meclis üyesi olan sayın Hüseyin SEVİM ve Eyüp Belediye Başkan yardımcısı sayın Ahmet TUFEKÇİ' geldiler. Güncel konular ile ilgili kısa değerlendirme yapıldı. Tüfekçi Gençlerin siyasette etkin olmaları konusunda düşüncelerini belirtti. Dadaylı Gençler 'de  hem bireysel hem de  mahalleleri ile ilgili sorunlarını ifade ettiler. Yeşilpınar  Çiçeksuyu  Şerife Bacı parkına yapılması planlanan Şerife Bacı Anıtı’nın yapılması ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153