banner171

Başkan Pirdal Kına Yakarak Askere Uğurladı...

Gaziosmanpaşa’da vatani görevini yapmak üzere askere gidecek 1995/1 tertip gençler için asker eğlencesi düzenlendi.

Başkan Pirdal Kına Yakarak Askere Uğurladı...
Gaziosmanpaşa’da, vatani görevini yapmak üzere askere gidecek gençler için eğlence düzenlendi

Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Şahin Pirdal, Askerlere vatani görevini yapmak üzere uğurladı.Askere gidecek olan gençlere destek için gelen başkan Pirdal,vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Küçükköyspor sosyal tesislerinde düzenlenen eğlenceye, çok sayıda asker adayı genç, aileleri, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal ve yönetimi üyesi katıldı. Gecede, asker adaylarının tek tek ismi ve gideceği noktalar okunarak Türk bayrağı hediye edildi. 
Küçükköyspor sosyal tesislerinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen törenlere Ak Parti Gaziosmanpaşa teşkilatı tam kadro olarak yer aldı.Gaziosmanpaşa belediye başkanı Hasan Tahsin Usta’nın Askerlere olan desteği Gaziosmanpaşalılar tarafından takdirle karşılandı.

Başkan Pirdal'ın katılımıyla askerlere coşkulu uğurlama

Pirdal, "Biliyoruz her yerde Türk milleti asker doğar denilmektedir buda bizi diğer milletlerden ayıran en önemli özelliklerden biridir bunun nedeni ise Türk milletinin aile terbiyesi, inancına olan bağımlılığı ve geçmişe olan saygısı ve vatana olan sevgisindendir" dedi. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Sosyal İşler Müdürlüğü, sevk belgeleriyle başvuruda bulunan Şubat 2015 Celp dönemi 95/1 tertibinde sevke tabi 160 gence asker çantası ile uğurlama pankartı dağıttı. Asker adaylarına ayrıca bayrak da hediye ediliyor.
Canlı müzik eşliğinde eğlenen gençler, gecede keyifli bir gece geçirdi. Gece 'en büyük asker bizim asker' sloganlarıyla son buldu.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 22:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153