banner171

CHP GAZİOSMANPAŞA’DAN BİRLİK MESAJI

CHP GAZİOSMANPAŞA’DAN BİRLİK MESAJI CHP Gop İlçe Başkanı Mehmet POLAT ve Yönetim Kurulu Üyeleri 25.10.2013 Cuma günü İlçe Merkezimizde Belediye Başkan Aday Adaylarımız ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarımızla bir araya geldi

CHP GAZİOSMANPAŞA’DAN BİRLİK MESAJI
 CHP GAZİOSMANPAŞA’DAN BİRLİK MESAJI CHP Gop İlçe Başkanı Mehmet POLAT ve Yönetim Kurulu Üyeleri 25.10.2013 Cuma günü İlçe Merkezimizde Belediye Başkan Aday Adaylarımız ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarımızla bir araya geldi. Aday Adaylarına seslenen İlçe Başkanı Mehmet POLAT yaptığı konuşmasında “Seçimler yaklaşıyor, çok az zamanımız kaldı, bu süreyi iyi değerlendirmeliyiz.

Bir aylık çalışma programımız hazır, sonrasında da seçime kadar her günümüz dolu olacak. Partimize katılmak isteyen vatandaşlarımız var, toplu katılım sağlayacaklar, bunların çalışmalarını yapıyoruz. Bunun yanı sıra kısa zaman içerisinde her mahallemizde Temsilcilik açmayı planlıyoruz. Kahve toplantılarımız, geniş katılımlı salon toplantılarımız olacak.

Anlatıyoruz, anlatacağız, anlatmaya devam edeceğiz. Biz bir aileyiz, bir olacağız, birlik olacağız, hep beraber olacağız” ifadelerine yer verdi. Toplantı süresi boyunca söz alan Belediye Başkan Aday Adaylarımız ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarımız da seçim süreci boyunca yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir beyan edip, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2013, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153