banner171

“En iyi anket sonucu seçimlerdir.“

Gaziosmanpaşa Belediye meclisinde haberimiz tartışıldı.

“En iyi anket sonucu seçimlerdir.“
Gaziosmanpaşahaber olarak gündemi belirlemeye devam ediyoruz.Gaziosmanpaşa belediyesi meclisinde köşe yazarımız mahmut yeter'in "İTO’NUN ANKETİ NASIL OKUNMALI." başlıklı makalesi tartışıldı.


Gaziosmanpaşa belediye meclisinde Pazartesi günü Dr.Erhan erol ile CHP'li Gökhan Kurtuluş arasında polemik konusu olan İTO anketi sonuçları üzerine , yazarımız mahmut yeter İTO tarafından yapılan anket ile alakalı fikirlerini " İTO'NUN anketi nasıl okunmalı " başlığıyla sitemizde yayınladı.


CHP grup sözcüsü Gökhan Kurtuluş , yazarımız mahmut yeter tarafından yazılan yazının siyasi uslup açısından doğru olmadığını , CHP 'li belediyeleri örnek olarak vermesinin doğru olmadığını söyledi.İTO anketinin bilimsel temelini anketi hazırlayan Murat Şeker'den e-mail ile aldığını söyleyen kurtuluş,anketin sonuçlarını savundu.

Mahmut Yeter bunun üzerine anketin yapılış metodu ve denek sayısı sebebiyle , elde edilen sonuçların güvenilebilir olmadığını , en iyi anketi halkın yaptığını ve " En iyi anket sonucu seçimlerdir.Halkımız 12 haziranda tercihini yapmıştır ve 2,5 yıl sonra yapılacak seçimlerde de halkımız gaziosmanpaşa'nın geleceği hakkında seçimini yapacaktır" dedi.

Daha sonra Gökhan Kurtuluş tarafından yerel bir haber sitesindeki  usulsüzlük iddiaları gündeme getirildi.Bu Usülsüzlük iddialar üzerine söz alan Ak parti grupbaşkan vekili Derya yanık, söz konusu usülsüzlüğün belediye personelinin dikkati ve takipçiliği sayesinde ortaya çıkarıldığı, Gaziosmanpaşa belediyesince hemen soruşturmanın başlatıldığı ve hukuki sürecin başladığını söyledi.

akabinde gündem maddlerine geçildi ve 4 tane rapor belediye meclisince kabul edildi.


yazarımız mahmut yeter'in yazısını okumak için aşağıadki linki tıklayınız.
www.gphaber.com/itonun-anketi-nasil-okunmali-makale,305.html

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153