banner171

Erhan Başkan Kentsel dönüşüm projelerini denetledi.

Gaziosmanpaşa belediye başkanı Dr.Erhan Erol," ilçemiz kentsel dönüşüm uygulamarında örnek olacaktır " dedi.

Erhan Başkan Kentsel dönüşüm projelerini denetledi.
Gaziosmanpaşa belediye başkanı Dr.Erhan Erol," ilçemiz kentsel dönüşüm uygulamarında örnek olacaktır " dedi.Kentsel dönüşüme büyük önem verdiğini her platformda belirten Erhan Başkan , Gerek bölgesel müteahhitler,Gerek kamu marifetiyle Gaziosmanpaşanın dönüşümünü gerçekleştirmek amacıyla uygulanabilir her projeye destek verdiklerini söyledi.

2013 yılında bölgemizde ciddi bir canlılık olacağını belirten Erhan Başkan,Gaziosmanpaşa'da otoparkını kendi içerisinde çözmüş,yeşil alanı olan,çocuk oyun grupları ve basketbol ve Futbol sahalarına sahip sitelerin hızla artacağını söyledi.

Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşümün Öncü firması olan Şeçkinler İnşaat tarafından yapılan SEÇKİNLER KEÇESUYU EVLERİ projesini yerinde gezen Erhan Başkan , Projenin bölgenin çehresini değiştirdiğini söyledi.




Alibeyköy yolundan geçerken bile binanın çok net görüldüğünü vurgulayan Erhan Başkan , Gaziosmanpaşa'da böyle projelerin çoğalması gerekiyor dedi.

Projenin Yıl sonunda bitirileceğini söyleyen Seçkinler İnşaat Genel Müdürü Fatih Aydemir , " projemiz bölgede çıtayı oldukça yükseltti, bundan sonra bu bölgede daire alırken referans olarak artık ,seçkinler keçesuyu evleri konuşulacak" dedi.

2012 yılında ikinci dönüşüm projeleri olan Seçkinler İnci Evleri projesine başlayacaklarını belirten Fatih Aydemir ,"bu projede en büyük eksiğimiz 3+1 dairemizin olmaması idi.Müşterilerimizden gelen yoğun talep üzerine Barbaros projemizde iki tip 2+1 ve 3+1 daireler yapacağız "dedi.



YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet canlı
Ahmet canlı - 12 yıl Önce

bravo erhan başkana, bu tür inşaatları özendirmek lazım.

ömer çam
ömer çam - 12 yıl Önce

başkanım paşa mahallesine ne zaman gireceksiniz.yıllardır madur olduk

ben
ben - 12 yıl Önce

bravo

nuh sarica
nuh sarica - 12 yıl Önce

kecesuyu evleri gaziosmanpasa icin örnek birmodeldir fatih bey ve ekibini kutluyorum

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153