banner171

Erhan Başkan TRTde Kentsel Dönüşümü Anlattı.

Dr. Erhan Erol; Gaziosmanpaşa Belediyesinin birinci Gündem Maddesi Kensel Dönüşümdür

Erhan Başkan TRTde Kentsel Dönüşümü Anlattı.
 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, TRT Haber TV'de kentsel dönüşüm konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Canlı olarak “Gündem” programına konuk olan Başkan Erol, İstanbul'un en büyük “Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi”nin detaylarını anlattı. TRT muhabiri Tayfun Öçal’ın sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Alıştığın Yerde Yeni Bir Hayat” sloganıyla sürdürülen Kentsel Dönüşüm’ün, Gaziosmanpaşa’nın çehresini değiştireceğini, modern bir kent haline getireceğini ve herkesin yerleşmek isteyeceği bir bölge olacağını söyledi.
Dr. Erhan Erol; Gaziosmanpaşa Belediyesinin birinci Gündem Maddesi Kensel Dönüşümdür

Erol;Gaziosmanpaşa'nın 1200 hektarlık bir ilçe olduğunu bu alanın 400 hektarının kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edildiğini belirterek 2 deprem geçirelen bir şehirde kentsel dönüşüm olmalıdır hem daha sağlıklı binalar hemde ilçenin daha modern bir yaşam olması gerektiğini hatırlatan Erol; biz bu kentsel dönüşüme 9 yıl önce başladıklarını hatırlatarak şu an Sarıgöl de hali hazırda 750 adet daire inşaatına başlandığını bir ay içerisinde 1000 adet dairenin inşaatını başladığını söyledi.

Proje kapsamında binaların maksimum 14 kat olacağını, kentsel önüşümün 7 mahallede hızlı bir şekilde devam ederek tüm ilçeyi kapsayarak devam edeceğini kentsel dönüşüm alanlarının içinde parklar, okullar,otoparklar,sosyal alanlar gibi bir çok yaşam alanı tüm Gaziosmanpaşalılara sağlayarak 10 yıl içerisinde kentsel dönüşümü tamamlamak hedefimiz dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2013, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153