banner171

Gaziosmanpaşa Amatörler Birliği Varlığını Hissettirmeli!

İstanbul Amatör küme müsabakaları altı hafta önce başladı.

Gaziosmanpaşa Amatörler Birliği Varlığını Hissettirmeli!
  Pazariçi Köprülü Spor Kulübü Başkanı Ali Şen Gaziosmanpaşa Amatörler Birliği yönetimini varlığını hissettirmeye davet ediyorum dedi.

Başkan Ali Şen Konuşmasında; Şu anda Süper Amataör Lig , 1.Amatör lig , U-17 ligi , U-15 ligi ve İstanbul takımlarının da  bulunduğu Bal ligi oynanamaktadır.  Bu oynanan liglerin birçoğunda Gaziosmanpaşamızın takımları mücadelelerini vermektedirler.

Sezon hazırlıkları Temmuz ayıyla birlikte başlamakta olup , idmanlar , hazırlık maçları ve lig maçlarıyla tamamlanmaktadır.

İlimizin birçok ilçesinden önce kurulan G.O.PAŞA Amatörler Birliğinin sesini ve soluğunu duayamıyoruz , hissedemiyoruz. Birçok İlçe takımları malzemelerini aldılar birçok malzeme defalarca  sprocu kardeşlerimizin terleriyle ıslandı ve yıkandı malzeme imkanı sağlayan tüm Yerel Yönetim ve bunların alınmasına katkı sunan İlçe Amatör Birliklerini tebrik ediyorum.

 Amatör Spor kulüplerine yasalarla sunulan Belediye gelirlerinden tahakkuk eden verginin binde dokuzunun dağıtımını birçok Belediye ,  Amatör Birliklerinin çalışmalarıyla tamamlamış durumda bu anlamda AMATÖR lere katkı sunan Belediyelerden Allah razı olsun.

Başkan ŞEN,İlçemizin çok değerli kulüp yöneticilerinden iki arkadaşımız İASKF yönetimine girmeleri biz ilçe takım yöneticilerini fazlasıyla memnun etmiş olmaktadır. Bu yöneticilerin ilçe takımlarınla diyaloğunun fikir alış verişinin artmasını arzu ediyorum.

İlçemizin  profesyonel ligdeki tek temsilcisi Gaziosmanpaşamızın ligdeki durumu bizleri memnun etmemektedir. Bizlerden istenecek her türlü desteği vermemiz gerektiğine inanıyorum.

G.O.Paşamız da herhangi bir kulübümüzün sıkıntısını kendi kulübümüz gibi hissedemiyor birlik beraberlik  içerisinde olamyorsak bu birliklerin kağıt üzerinde kalacağına inanıyorum.

G.O.Paşamızda gördğümüz boş olan her karışın spor alanlarıyla çoğaltılmasını arzu etmekle birlikte şu anda kullanılamayan sahaların bir an önce iyileştirilerek kullanımının sağlanmasını yetkililerden istemekteyiz.

Netice olarak  , elimizden geldiği kadarıyla sportif olarak hizmetler sunduğumuz ilçemize Yerel yönetimlerden de hzimetler beklemekteyiz.

Bizler  Spor Kulüpleri olarak İlçemizde  dolayısıyla  ülkemiz de çok büyük bir AİLE yiz.

Bu AİLE ye hizmetlerin sunulması anlamında öncelikle  İASK yönetiminde bulunan değerli yöneticilerin , G.O.Paşa Amatörler Birliği yönetiminin bir an önce harakete geçmesini arzu etmekteyim. 

Tüm takımlarımıza başarılar dilerken Yerel Yönetimlerinde sıkıntılarımızın çözümüne kulak vermesini arzu ediyorum.

Gaziosmanpaşa Amatörler Birliği yönetimini varlığını hissetirmeye davet ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2014, 13:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
KİŞİNALI VELİ SERBEST
KİŞİNALI VELİ SERBEST - 10 yıl Önce

sayin ali̇ başkan spor cami̇asinin kanayan yarasini di̇le geti̇rdi̇ği̇ni̇z i̇çi̇n teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153