banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesinden gençlere tercih hizmeti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezinde lise öğrencilerinin Lisans Yerleştirme Giriş Sınavı(LYS) sonrası tercihlerini yapabilmeleri için rehberlik hizmeti veriliyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesinden gençlere tercih hizmeti.

Gaziosmanpaşa  Belediyesi Gençlik Merkezinde  lise öğrencilerinin Lisans Yerleştirme Giriş Sınavı(LYS) sonrası tercihlerini yapabilmeleri için rehberlik hizmeti veriliyor.

Gaziosmanpaşa belediyesi ve Sultan Fatih üniversitesi işbirliğiyle lise öğrencilerinin üniversite tercihlerini yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiği anlatılıyor. Uzman eğitmenler tarafından ücretsiz olarak verilen danışmanlık hizmetinin yanı sıra talep eden öğrencilerin de tercihleri yapılarak ÖSYM’ye bildiriliyor.

Çalışma hakkında bilgi veren Gaziosmanpaşa Belediye başkan yardımcısı Dr.Yılmaz Özkan ,akademisyen kimliğiyle konuya önemle eğildiklerini belirterek “Öğrencilerimizin  okuyacakları üniversiteler hayatlarının çok önemli bir dönüm noktasını oluşturuyor. Bu nedenle onlara doğru alanlarda ve iyi eğitim veren üniversitelerde eğitim yapmalarını istiyoruz. ÖSYM’nin de sunduğu puanlamaları dikkate alarak öğrencilerimizin tercihlerini sağlıklı bir şekilde yapmalarını istiyoruz” dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153