banner171

Gaziosmanpaşa'da kırmızı ışık ihlali: 3 yaralı

Gaziosmanpaşa'da kırmızı ışık ihlali: 3 yaralı

Gaziosmanpaşa'da kırmızı ışık ihlali: 3 yaralı

Gaziosmanpaşa'da bir sürücü, önce otomobile sonra da yolun karşısına geçen yayaya çarptı. Kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen hafif ticari araç sürücüsünün kullandığı otomobil yayaya çarptıktan sonra trafik ışıklarının bulunduğu direğine çarparak durabildi. 2 aracın karıştığı kazada 2'si kadın 3 kişinin yaralandı.Kaza, saat 15: 30 sıralarında Gaziosmanpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre cadde üzerinden yolun karşısına geçmeye çalışan sürücü kursuna ait olan Şüheda E., yönetimindeki 34 DHU 786 plakalı otomobile, iddiaya göre kırmızı ışıkta geçen Ziya A., yönetimindeki 34 BTG 786 plakalı hafif ticari araç çarptı. Çarpma sonrası savrulan araç önce yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı, sonra trafik ışıklarının bulunduğu direğe çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Kaza da yaralanan Şüheda E., Ziya A., ve Aylin Ö., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslar ile çevredeki hastanelere kaldırıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153