banner171

Gaziosmanpaşa'da Liseli Gençler Mezuniyetlerini Tekne Turuyla Kutladı

Gaziosmanpaşa'da Liseli Gençler Mezuniyetlerini Tekne Turuyla Kutladı

Gaziosmanpaşa'da Liseli Gençler Mezuniyetlerini Tekne Turuyla Kutladı

Gaziosmanpaşa Belediyesi, üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine YKS öncesi tekne turu eşliğinde mezuniyet programı düzenledi. Programa katılan gençler hem moral depoladı hem de doyasıya eğlendi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki lise son sınıf öğrencilerini mezuniyet hatırası albümü ve nakdi desteklerin ardından mezuniyet programı kapsamında düzenlediği tekne turunda buluşturdu. Arkadaşlarıyla birlikte keyifli vakit geçiren gençler, müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Etkinlikte gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Lise son sınıf öğrencilerimizin, üniversite sınavı öncesi stres atmaları ve kaynaşmaları açısından boğaz turuyla onları motive etmek istedik” dedi.

“LİSEDEN ÜNİVERSİTEYE VE İŞ HAYATINA KADAR GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Gençlerin her zaman yanında olduklarını söyleyen Başkan Usta, “Her akşam bir lisemizin öğrencileri ile birlikte boğaz turu yapıyoruz. Biz de onlara eşlik ediyoruz. Onların heyecanına ortak oluyoruz. Bizim tabii ki lise son sınıf öğrencilerimizle uzun yıllardan beri yaptığımız onlarla fotoğraf çektirip, albüm hazırlayıp, geleceğe hatıra saklayacakları bir albüm hediye etme çalışmamız oluyor. Yine üniversite hazırlık kurslarıyla üniversiteye girmelerine imkan sağlamaya çalışıyoruz. Bazen de nakdi anlamda yardımcı oluyoruz. Üniversiteye giren öğrencilerimize hem burs noktasında hem diğer farklı hizmetler noktasında da yardımcı olmaya devam ediyoruz. Yani liseden itibaren üniversiteye kadar, üniversiteden de iş hayatına kadar gençlerimizin yanında olmaya, yetişmiş arkadaşlarımızla proje geliştirmeye yönelik çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2023, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153