banner171

Gaziosmanpaşa teröre karşı bayraklarla donatıldı

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hakkari’nin Çukurca yerleşiminde PKK’nın hain saldırısı sonucu askerlerimizin şehit olması nedeniyle tüm ilçeyi bayraklarımızla donatırken, esnafa da bayrak dağıtımında bulundu.

Gaziosmanpaşa teröre karşı bayraklarla donatıldı
Gaziosmanpaşa’da PKK’nın alçak ve haince gerçekleştirdiği terör saldırısına anlamlı cevap;

GOP’TA TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hakkari’nin Çukurca yerleşiminde PKK’nın hain saldırısı sonucu askerlerimizin şehit olması nedeniyle tüm ilçeyi bayraklarımızla donatırken, esnafa da bayrak dağıtımında bulundu. PKK’nın utanç verici terör saldırısı tüm ilçede infial uyandırdı.

İlçede tüm evlerin balkonlarına Türk bayrakları asılırken, partilerin ilçe örgütleri ve sivil toplum kuruluşları da yayınladıkları mesajlarla terörü lanetlediler.

Hain saldırıya karşı verilecek en büyük cevabın Türk Milletinin al kanlarla boyanmış bayrağına sımsıkı sarılmak olduğunu vurgulayan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, yayımladığı mesajda şehit askerlere rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralı askerlerimize de acil sağlıklar dileyerek, “PKK adlı terör örgütünün kalleş ve hain pusularla gerçekleştirdiği saldırıyı şiddetle kınıyorum. Türk Milleti bu terör örgütünün kalleşçe pusularına karşı Milli Birlik ve demokrasiyle en tesirli karşılığı verecektir”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153