banner171

Gaziosmanpaşa’da Ak Parti’ye Büyük İlgi…

Gaziosmanpaşa’da dev organizasyonla gerçekleşen konserde, bir yerel haber sitesinde çıkan “Gaziosmanpaşada Ak Partiye Büyük İLGİSİZLİK” başlıklı haber’e Ak Partı Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkanı Eray Karadeniz’den tepki geldi…

Gaziosmanpaşa’da Ak Parti’ye Büyük İlgi…
Haber Merkezimizi arayan Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eray Karadeniz, bazı yerel haber sitelerinde çıkan konserde az sayıda kişinin olmasının tamamıyla yalan olduğunu belirtti. 

Karadeniz; Binlerce Gaziosmanpaşalı vatandaşlarımız o akşam Rafet El Roman konserinde eğlenceli bir akşam yaşadılar, haberin artniyet taşıdığını düşünüyoruz zira verilen örnekte Gaziosmanpaşa meydanında miting yapan siyasi partilerin isimlerini kullanarak akıllarınca kıyaslama işine girmişler. Onlara cevabımız, geçtiğimiz Pazar günü Yenikapı da 2 milyon Ak Partili ile verildi. Buyrun illa bir kıyaslama yapacaklarsa buradan yapsınlar, dedi. 


Eray Karadeniz; Ayrıca konser esnasında çekilen fotoğraflardan da ne kadar kalabalık olduğu anlaşılacağı gibi bu tip asılsız haberlerin kendilerini aksine daha fazla hırslandırdığını belirterek asıl cevabın 30 Mart günü sandıkta verileceğinden emin olduklarını söyledi…
AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta ve AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik kolları tarafından birlikte organize edilen ‘Gençlik Şöleni’ ne gelen binlerce kişi Rafet El Roman konseri ile çoştu.


Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 23:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153