banner171

Gaziosmanpaşa'da hedef Bank Asya

Gaziosmanpaşaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Murat Haşhaş, önemli açıklamalarda bulundu. Spor Toto 2. Lig'in yeni ekiplerinden Gaziosmanpaşaspor, Bank Asya 1. Lig'e çıkmak için vereceği mücadelede taraftarlardan istedi.

Gaziosmanpaşa'da hedef Bank Asya

Gaziosmanpaşaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Murat Haşhaş yaptığı açıklamada, takımlarını layık olduğu yere taşımak için seferber olacaklarını belirterek, ''Takım olarak genç ve gelecek vadeden futbolcularımızla yola çıktık. Gaziosmanpaşaspor, Türk futbolunda çok önemli bir markadır. Bu markaya layık olmak için bize yakışır oyuncularımızla yola çıkmış durumdayız. Hedefimiz Bank Asya 1. Lig'dir. Camia olarak kenetlenirsek hedefe varabiliriz. Bu konuda gerek belediyemiz, gerek camiamız her türlü desteği vermelidir'' ifadesini kullandı.

Bu sezon 10 futbolcuyu transfer ettiklerini, altyapıdan 4-5 oyuncu aldıklarını vurgulayan Haşhaş, ''Transfer çalışmalarımızı bir hafta içerisinde bitireceğiz. Anlaştığımız futbolcular geçen sezon ikinci yarıda takip ettiğimiz futbolculardı. Planladığımız gibi transferler yaptık'' dedi.

Murat Haşhaş geçen yıl kendilerini yalnız bırakmayan taraftarların, bu yıl da takımlarını desteklemelerini istediklerini de sözlerine ekledi.

Gaziosmanpaşaspor Teknik Direktörü Hasan Saka ise yeni sezona iddialı gireceklerini ifade ederek, ''Yeni sezonda istediğimiz başarıları yakalayabilmek için çalışmaları planlayıp birlikte hareket ediyoruz. Bu konuda tüm Gaziosmanpaşalılardan destek bekliyoruz. Yeni transferlerle birlikte güçlü bir Gaziosmanpaşaspor oluşturup, hedefimize sağlam adımlarla ulaşmak istiyoruz'' diye konuştu.
AA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153