banner171

Gaziosmanpaşa'da Minik fotoğrafçılar sertifikalarını aldı

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve ÇAGEDER (Çocuk Aile Gelişim ve Eğitim Derneği) tarafından başlatılan “Kozalar Projesi” kapsamında fotoğraf eğitimi alan ilk 20 öğrenci sertifikalarını Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’un elinden aldı.

Gaziosmanpaşa'da Minik fotoğrafçılar sertifikalarını aldı
 Öğrenciler sertifika töreni öncesi, çektikleri fotoğraflardan oluşan bir slayt gösterisini başkana sundu. 
İlçedeki 6-12 yaş arası çocukların, hem sosyal gelişimlerini desteklemek hem de yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlamak amacıyla başlatılan Kozalar Projesi’nin ilk öğrencilerine ünlü moda fotoğrafçısı Aslı Girgin tarafından 19 saatlik fotoğraf eğitimi verildi. Tamamen analog fotoğraf eğitiminin verildiği derslerin yanı sıra düzenlenen çeşitli gezilerde de öğrendiklerini uygulama imkânı bulan minik fotoğrafçılar bol bol fotoğraf çekti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Aile Danışma Merkezi’nde gerçekleştirilen sertifika töreninde öğrencilerle bir araya gelmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Belediyemizin, Çocuk Aile Gelişim ve Eğitim Derneği ile birlikte yürüttüğü Kozalar Projesi ilçemizin yarınları olan çocuklarımızın gelişimleri için çok önemli bir proje. Bugün burada sertifikalarını verdiğimiz minik fotoğrafçılarımızın ileride de çok önemli birer sanatçı olarak ilçemize katkı sağlamaları en büyük dileğim” dedi. 
Kozalar Projesi ile Gaziosmanpaşa’da yaşayan 6-12 yaş arası çocukları etkinlik ve kurslara yönlendirmek, yeteneklerini ve hobilerini geliştirmek, sosyal ortamlara katılımlarını ve olumlu yaşam deneyimlerini artırmak amaçlanıyor. Çocukların sosyal gelişimlerinin destekleneceği eğitimler sonunda belirli aralıklarla, çocukların çektiği fotoğraflardan oluşan bir sergi de düzenlenecek. Gaziosmanpaşa Belediyesi ve ÇAGEDER (Çocuk Aile Gelişim ve Eğitim Derneği) tarafından başlatılan “Kozalar Projesi”, Nunu şirketinin sponsorluğunda gerçekleştiriliyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2013, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153