banner171

Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu operasyonu

İstanbul Emniyeti Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapan şüphelilere yönelik yapılan çalışmalar kapsamında yeni bir gelişme yaşandı.

Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu operasyonu
İstanbul Emniyeti Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinden uyuşturucu çıkması üzerine harekete geçildi. Ekipler şüphelinin uyuşturucuyu temin ettiği kişiye ulaşınca onlarca kilo bonzai ve kubar ele geçirildi.

Gaziosmanpaşa ilçesi Yenimahalle'de uyuşturucu madde satışı yapıldığı yönünde bilgi üzerine harekete geçen ekipler şüphe üzerine durdurulan 20 yaşındaki Murat Ç.'nin üzerini aradı. Şüphelinin üzerinden 11.85 gram uyuşturucu madde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli ile ilgili çalışmalar devam ettirildi.

ADETA SUÇ MAKİNASI

Bu kapsamda, şüphelinin uyuşturucu maddeyi temin ettiği 33 yaşındaki Muhammet A.'ya ulaşıldı. Şüpheli Gaziosmanpaşa'da kıskıvrak yakalandı. Muhammed A.'nın yapılan sorgusunda 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan 4 kez, 'Uyuşturucu madde ticareti', 'Görevi yaptırmamak için direnme' ve 'Mala zarar verme' suçlarından da birer kez suç kaydının olduğu tespit edildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2019, 18:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153