banner171

Gaziosmanpaşa'da Yemek Yerken 4 Kilo Altını Çaldırdılar

Gaziosmanpaşa'da bir kuyumcuya altın götüren araç soyuldu. Araçtaki iki kişinin yemek yemek için aşağı inmesini fırsat bilen şüpheliler bagajdaki 4 kilo altını çalarak kayıplara karıştı.

Gaziosmanpaşa'da Yemek Yerken 4 Kilo Altını Çaldırdılar
 Gaziosmanpaşa'da bir kuyumcuya altın götüren araç soyuldu.

Gaziosmanpaşa’da kuyumcuya altın götüren şahıs, otomobili park edip yemeğe gitti. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler aracın bagajını açarak 4 kilogram altını alıp kaçtı. Polis, hırsızlığı gerçekleştiren şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Eski Edirne Asfaltı ile Hoca Ali Aslan Caddesi kesişiminde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 34 GU 5588 plakalı otomobille kuyumcuya altın götüren ve ismi öğrenilemeyen şahıs otomobilini yol kenarına park ederek lokantaya yemek yemeğe gitti. Bir süre sonra kimliği belirsiz bir kişi otomobilin yanına gelerek önce yan kapıyı daha sonra da bagajı açtı. Bagajdaki 4 kilogram altını alan şahıs kendisini bekleyen araca binerek kayıplara karıştı. 

Yemekten dönen kuyumcu altınların yerinde olmadığını görünce durumu polise bildirdi. Olay yerini emniyet şeridiyle kapatan polis, araç üzerinden parmak izi aldı. Olay yeri yakınlarındaki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, altınları alarak kayıplara karışan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. 

Olayı anlatan vatandaşlar, kuyumcunun yemeğe gitmesini fırsat bilen şahısların aracı patlatarak altınları çaldığını aktardı. Vatandaşlar, şahısların kuyumcuyu takip etmiş olabileceğini dile getirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.İha

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2013, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153