banner171

Gaziosmanpaşalı Kadınlar Bayan Esnafları Unutmadı.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ve teşkilatı 8 Mart Dünya Kadınlar günü programı kapsamında bayan esnafları iş yerlerinde ziyaret etti.

Gaziosmanpaşalı  Kadınlar Bayan Esnafları Unutmadı.
 Gaziosmanpaşalı  Kadınlar Bayan Esnafları Unutmadı.
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ve teşkilatı  8 Mart Dünya Kadınlar günü programı kapsamında bayan esnafları iş yerlerinde ziyaret etti.

8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları 16 mahallede konfeksiyon ve tekstil atölyelerini ziyaret ederek bir dizi etkinliklik gerçekleşti.

Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, ve ekibi  Bağlarbaşı caddesinde bulunan bayan esnafları ziyaret etti. Esnaf kadınlarla sohbet eden ve 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayan Yiğit “Kadınlar, toplumumuzun ve ailenin çekirdeğidir. bu sebeple, toplumdaki en önemli konum kadınlarındır” dedi. 

‘KADINLARIMIZIN REFAH DÜZEYİ ARTTI’
Kadınlara fırsat verildiğinde siyasi, sosyal ve ekonomik alanda kadınlar pek çok başarıya imza attıklarını söyleyen Başkan Yiğit,“8 Mart tüm dünya kadınlarının, daha huzurlu yaşama isteklerini dile getirdikleri özel bir gündür. Hükümetimizin kadınlarımıza yönelik yaptığı çalışmalar sayesinde ülkemizde kadınların etkinliği daha fazla artmıştır. AK Parti hükümetiyle yaşanan gelişmelerle kadınların refah düzeyi yükselmiştir” dedi. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kapsamında yapılan Esnaf Ziyaretine ;Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 18:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153