banner171

Gaziosmanpaşalı Öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunlarında Yarıştı

Gaziosmanpaşalı Öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunlarında Yarıştı

Gaziosmanpaşalı Öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunlarında Yarıştı

Gaziosmanpaşa’da düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta takdim etti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle, çocukları dijital ekranların zararlı etkilerinden korumak, sanal oyunlar yerine zeka oyunlarına yönlendirmek amacıyla Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi. İlçedeki İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen turnuvaya 23 okuldan toplam 90 öğrenci katıldı. Dr. Kadir Topbaş Gençlik ve Spor Merkezi’nde oynanan müsabakalar büyük çekişmeye sahne oldu. Öğrenciler; mangala, reverse, küre, kulami, Q-bitz pentago ve equilibrio oyunlarında ilçe birinciliği için yarıştı. Ortaokul ve lise kategorilerinde dereceye giren öğrencilere madalya takdim edildi.

“GENÇLERİMİZİN UFKUNU AÇMAK AMACIYLA BU ORGANİZASYONLAR YAPILIYOR”

Programda konuşan Başkan Usta, “Milli Eğitim Müdürüm, okul müdürlerim, öğretmenlerim, sevgili öğrencilerimiz ve çalışma arkadaşlarım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Amacımız, burada birinin dereceye girmesi, ödül alması değil. Farkındalık oluşturmak, herkesi bu alana teşvik etmek ve gençlerimizin ufkunu açmak amacıyla bu organizasyonlar yapılıyor. Tabii ki dereceye giren arkadaşlarımı da özellikle kutluyorum. İnşallah güzel başarılar bekliyoruz. Lise ve üniversite sınavlarına girecek tüm gençlerimize de hem başarı dileklerimizi hem de dualarımızı gönderiyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153