banner171

Lise Son Sınıf Öğrencilerine Mezuniyet Albümü ve Nakdi Eğitim Desteği

Lise Son Sınıf Öğrencilerine Mezuniyet Albümü ve Nakdi Eğitim Desteği

Lise Son Sınıf Öğrencilerine Mezuniyet Albümü ve Nakdi Eğitim Desteği

Gaziosmanpaşa Belediyesi, “Mezuniyet Hatırası Albümü ve Eğitim Desteği” projesi kapsamında ilçedeki 3.901 lise son sınıf öğrencisine, 700’er lira nakdi burs desteği sağlıyor. Aynı zamanda okullarda yapılan çekimlerle öğrencilere ömür boyu saklayacakları mezuniyet hatırası fotoğraf albümü armağan ediliyor. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi 5 yıldır devam eden “Mezuniyet Hatırası Albümü ve Eğitim Desteği” projesi ile bu yıl da öğrencilere destek olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, her gün bir liseyi ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geliyor. Ziyaretler esnasında her bir lise son sınıf öğrencisinin; arkadaşları, öğretmenleri ve Başkan Usta ile fotoğraf çekimleri yapılıyor. Çekimlerin ardından Gaziosmanpaşa Belediyesi, fotoğrafları albüm haline getirerek unutulmaz bir anı olarak öğrencilere armağan ediyor. Proje dahilinde tüm lise son sınıf öğrencilerine 700’er lira nakdi burs desteği de veriliyor.

“HEM HAYALLERİNE ŞAHİT OLUYORUZ HEM DE HEDİYELERİMİZİ TAKDİM EDİYORUZ”

Öğrencilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Usta, “Her yıl üniversiteye hazırlanan arkadaşlarımızla lisenin son döneminde buluşuyoruz. Hem hasbihal ediyoruz, hayallerine şahit oluyoruz hem de hediyelerimizi takdim ediyoruz. Aynı zamanda daha fazla zaman geçirme fırsatı buluyoruz. Umarım üniversite döneminde daha çok karşılaşma imkanımız olur. Bu süreçte okullar kapanıncaya kadar bütün okullarımızı ziyaret edip, hem albüm hazırlığını yapmak hem de burs desteğini vermek istiyoruz” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153