banner171

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Gaziosmanpaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu seçim çalışmaları kapsamında Gaziosmanpaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Gaziosmanpaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi

İçişleri Bakan Süleyman Soylu, 14 Mayıs seçim gününe sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Bakan Soylu Akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa Kazımkarabekir mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken program sonrası Bakan soylu vatandaşlara çiçek dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Programda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: “ Terör koridoru oluşturdular. Nerede? Hakkari’nin altındaki Hakuk’la Hatay’ın altındaki Afrin’de bin üç yüz kilometrelik bir alanda genel koridoru oluşturdular. Orada terör devleti kuracaklardı. Buna Türkiye müsade eder mi? Buna Tayyip Erdoğan müsaade eder mi? Türkiye’de Türk Kürt milli Alevi aynı zamanda laik dindar, Boşnak, Arap, Roman, her birimizi bir parçaya bölmek istiyorlardı. Bugün ülkenin yönetiminde bulunduğumuz sürece içerisinde rehberimiz millet olmuştur. Rehberimiz doğruluk olmuştur. Bana diyorlar ki çok çalışıyorsun. Gece gündüz uyumuyorsun. Şunu söyleyin. Ben sizin evladınızım yedi yıldır nerede uyuduğumu bilmiyorum bazen Gabardağı yatağım oldu, bazen Katodağı yatağım oldu. Bazen de Giresun yatağım oldu. Sadece milletimize mahçup olmamak. Bize güvenen Tayyip Erdoğan’a mahcup olmamak için elimizden geldiği kadar çalıştık” ifadelerini kullandı.

"PKK’nın şah damarını belediyelerle beraber kestik"

"PKK’nın şah damarını belediyelerle beraber kestik" diyen Soylu,“Bir gün bir sabah yeni İçişleri bakanı olmuşum. Cumhurbaşkanımız beni çağırdı. Süleyman bu Doğu ve Güneydoğu’daki belediyeler terör ortaya koyuyorlar. Çocukları dağa kaçırıyorlar. Bizim verdiğimiz vergilerden onlara tahsis ettiğimiz parayla askerlerimize Mehmetçiğimize, polisimize kurşun attırıyorlar. Dokuz yaşındaki çocukları dağa götürüyorlar. Kamplar kuruyorlar, çocukların beynini yıkıyorlar. Milletten haraç alıyorlar. Esnafı haraca bağlıyorlar. Bu belediyeleri derhal görevden alsın. Benim de istediğim bir göz Cumhurbaşkanımız bana verdi iki göz. İki gün sonra bu belediyeleri görevden aldık. O günden beri Doğu ve Güneydoğu’da huzur var. Hem terörle mücadele yaptık. Yol var. Gençlik merkezleri var. Kadın merkezleri var. Altyapı var. Asfalt var. Park var. Spor salonları var. Okullar var. Üniversiteler var havalimanları var. Allah’a çok şükürler. Evet PKK’nın şah damarını belediyelerle beraber kestik hem de. Onun için var. Dergilerinde sayın Erdoğan’ı kapak yapıyorlar. Diyorlar ki bütün Almanya, Fransa, İngiltere, Amerika dergilerinde kapak Yapıyorlar. Kimi kapak yapıyorlar? Sayın Erdoğan’ı. Bu milleti onlara öyle bir kapak yaptı ki pazar günü tam kapak yaptı. Yaptı mı? ülkemizin bağımsızlığını, hürriyetini elinden almak istiyorlar” diye konuştu.

Konuşmasına devam eden Soylu, “Öncelikle size çok teşekkür ediyorum. Tam yirmi bir yıldır Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkıyorsunuz sahip çıktınız. Bu kadar hengameye rağmen bu kadar saldırıya rağmen bugün Türkiye ayakta duruyor. Hiç endişe etmeyin. Hiç merak etmeyin. Önümüzdeki beş yıl içerisinde on bin dolarlık kişi başına gelir seviyemiz on altı bin dolara çıkacak. Turizm gelirlerimiz yüz milyon çıkacak. Çalışan insan sahibi otuz bir buçuk milyona altmış sekiz milyona çıkacak. Hiç endişe etmeyin. Türkiye’nin dış ticareti bir trilyon dolar olacak. Sadece Türkiye değil. Biz etrafımızdaki coğrafyaya huzur vereceğiz. 14 Mayıs’ta Türkiye yüz yılını, kapılarını açacak Bağdat’ta huzuru bulacak Şam’da bulacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153