banner171

Gaziosmanpaşalı sporcular başarıya doymuyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları elde ettikleri başarılarla adlarından söz ettirmeye devam ediyor.

Gaziosmanpaşalı sporcular başarıya doymuyor
 Ulusal ve uluslararası birçok turnuvada madalya kazanan Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları elde ettikleri başarılarla adlarından söz ettirmeye devam ediyor

Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu sporcular yetiştirmesiyle ün kazanan Gaziosmanpaşa Belediyesi bir büyük başarıya daha imza attı. Sporculardan Haşim Çelik, Dünya Taekwondo Federasyonu (WTF) tarafından İsviçre'nin Lozan şehrinde düzenlenen 4. Para-Taekwondo Dünya Şampiyonası'nda 68 kiloda dünya şampiyonu olarak ilçenin gururu oldu. Yine Lozan şehrinde düzenlenen İsviçre Open Uluslararası Taekwondo şampiyonasında da Gaziosmanpaşa Belediyesi sporcusu Fatma Sarıdoğan 57 kiloda tüm rakiplerini yenerek şampiyon olmayı başardı. 

Katıldıkları her turnuvada derece yaparak madalyalar kazanmayı alışkanlık haline getiren Gaziosmanpaşa Belediyesi sporcuları 1 - 2 Haziran'da Avusturya'da düzenlenen Uluslararası Taekwondo Turnuvası'nda da 1 birincilik, 2 de ikincilik elde etmişlerdi. Turnuvada, Tuğçe Merve Zinal 67 kiloda şampiyon olup altın madalya kazanırken, 57 kiloda Fatma Sarıdoğan ile 73 kiloda Cansel Deniz final maçlarını kaybederek gümüş madalya kazandı.                                    

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2013, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153