banner171

İki ülkede başbakan Erdoğan'a destek mitingi

'Gezi Parkı' eylemleri ile gergin günler yaşayan Türkiye'ye iki ülkeden daha destek geldi. Makedonya ve Malezya'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek mitingi düzenlenecek.

İki ülkede başbakan Erdoğan'a destek mitingi
 14  Haziran  Cuma  Türkiye  saati ile 15:00'da başlayacak miting ile  Türkiye  ve Recep Tayyip Erdoğan  sevdalıları  Gostivar'da buluşuyor.

17 günden bu yana  aralıklarla  süren Taksim  Gezi  Parkı olayları  yavaş  yavaş yerini sükunete bırakmaya hazırlanırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Makedonya ve Malezya'da yaşayan müslümanlardan destek geldi. Makedonya ve Malezya Erdoğan için yürüyecek.

"DİK DUR EĞİLME BALKANLAR SENİNLE" sloganıyla yola çıkan Balkanlı vatandaşlar 14 Haziran Cuma günü 'Destek Mitingi'nde buluşacak. 

Makedonya Gostivar'da cuma namazından sonra Türk Demokrat Partisi tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek mitingi düzenlenecek. Parti lideri Kenan Hasip, Devlet Bakanı Hadi Nezir, Kosovalı Bakan Mahir Yağcılar ve diğer balkan ülkelerinden bir çok siyasetçi katılacak. Diğer balkan ülkelerinden katılımın olacağı miting canlı yayınla televizyonlardan yayımlanacak ayrıca anadolu ajansı da mitingi canlı verecek.

MALEZYA'DAN DA DESTEK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için Malezya'da da miting gerçekleşecek. Yapılan açıklamada, "İstanbul ve Türkiye'de son zamanlarda üzüntü verici olaylar yaşanıyor. Biz Malezya (ABİM) Müslüman Gençlik Hareketi Sayın Başbakan ile dayanışma göstereceğiz. Türk hükümeti ve AK Parti'ye destek göstermek için Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da "Erdoğan ile Ümmet Dayanışma" adı altında 14 Haziran Cuma günü huzurlu buluşma gerçekleşecek" denildi. 

  

Kaynak: Haber7

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2013, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153