banner171

Gaziosmanpaşa’ya 2019’a kadar 500 Bin Fidan Dikilecek

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımlarıyla Gaziosmanpaşa Meydanı’nda şehitler anısına 10 bin çam fidanı dağıtıldı. Törende konuşan Bakan Eroğlu, 2019’a Gaziosmanpaşa’ya 500 Bin fidan dikileceği müjdesini verdi.

Gaziosmanpaşa’ya 2019’a kadar 500 Bin Fidan Dikilecek


Gaziosmanpaşa’da 7 den 77’ye Yeşil Gaziosmanpaşa sloganıyla Gaziosmanpaşa’yı daha yeşil bir hale getirmek düşüncesiyle, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın ‘Şehitler Anısına 100 Bin Fidan Dağıtımı’ projesi kapsamında 10 bin fidanın dağıtımı için tören düzenlendi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ve Ahmet Hamdi Çamıl, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Kaymakam Yaşar Karadeniz ilçe meydanında düzenlenen törene katıldı.

Gaziosmanpaşa’ya 2019 kadar 500 bin fidan dikilecek

Törende halka hitap eden Bakan Eroğlu, bakanlığın yaptığı ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gaziosmanpaşa’nın kendisi için önemli olduğunu vurgulayan Bakan Eroğlu, 2019 yılına kadar Gaziosmanpaşa’ya 500 bin fidan dikilmesi için talimat verdi. Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında vatandaşlardan da yardım isteyen Bakan Eroğlu, “Yeşil Gaziosmanpaşa, çiçek gibi Gaziosmanpaşa hayalimizdi gerçek olacak. Hedefimiz 2019 yılına kadar Gaziosmanpaşa’ya 500 bin fidan dikilecek. Sevgili kardeşlerim sizlerde bu konuda yardımcı olun, dikilecek yerleri Belediyemize söyleyin” dedi.

Eroğlu ayrıca 16 Nisan referandum seçimi hakkında da konuştu. Gaziosmanpaşa’dan güçlü bir ‘Evet’ beklediğini ifade eden Eroğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“İnşallah 16 Nisan’da da Gaziosmanpaşa’dan gümbür gümbür bir 'Evet’ bekliyoruz. Büyük Türkiye için ‘Evet’ diyoruz, küresel bir güç için ‘Evet’ diyoruz ve artık koalisyon dönemlerine son vermek için ‘Evet’ diyoruz.”

Törende konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise hayata geçirilen yeşillendirme çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Usta, ana caddelerin ağaçlandırılması projesine Bakanlığın da destek verdiğini söyledi. Proje sonunda Gaziosmanpaşa’nın daha da yeşilleneceğini kaydeden Başkan Usta, “İlçemizde son bir yılda başlayan ana caddeleri ağaçlandırma projesi Sayın Bakanımızın bize desteği ile beraber çok güçlü bir şekilde inşallah bu yılsonuna kadar Gaziosmanpaşa ilçemizde güzel bir yeşillik alan oluşmuş olacak.” dedi. Konuşmaların ardından Bakan Eroğlu ve beraberindeki protokol üyeleri vatandaşlara fidan dağıttı. 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153